Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Ne bomo prezrli dejstva, da je avto potreben v nekaterih dnevnih aktivnostih. Toda bodimo realni, pogosto uporabljamo avto po nepotrebnem. Spodaj je pet razlogov, zakaj menimo, da je električno kolo boljše od avtomobila.


1. Električno kolo je okolju prijazna rešitev v primerjavi z avtomobilom. Idealna in praktična rešitev za izlete, prevoz na delo ali vožnjo v naravo. Z e-kolesom lahko pozabite na promet, hrup ali emisijo škodljivih plinov.


2. Električna kolesa so zelo praktična za počitnice, še posebej, če ste na obali in želite raziskati nekatere druge plaže ali pa se odpraviti drugam na pot. Ni vam treba razmišljati o tem, kje parkirati in lahko uživate v novi pustolovščini vožnje.


3. Fizična aktivnost je zelo pomemben dejavnik, še posebej danes, ko živimo predvsem v sedečem položaju. Če postavite e-kolo na najnižjo hitrost ali izklopite PAS, lahko trenirate med vožnjo, saj se boste poganjali brez pomoči motorja.


4. Električno kolo je enostavno prevažati. Enostavno prenašanje in enostavni prevoz.


5. Z električnim kolesom nikoli niste sami. Občutek svobode? Neprecenljiv. Za razliko od običajnega kolesa, z električnim kolesom, ste lahko hitrejši in lahko raziščete več destinacij.