Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Dobrodošli v pomlad z električnim kolesom

28. februar 2019 14.59.00 CET

Lepo vreme je pred nami in zdaj je najboljši čas, da dobite svoje zložljivo električno kolo. Veliko naših partnerjev ima trenutno ponudbo, kjer je Xplorer Mini lahko vaš že za 600 €. Vemo, da to ni denar, ki ga imate v žepu (če ga imate, je dobro za vas). Toda z možnostjo plačevanja v 12. obrokih bo nakup električnega kolesa zelo koristna naložba.


Xplorer Mini doseže hitrosti do 25 km / h, z enim polnjenjem pa doseže 30 km. Idealen je za vse vrste počitnic. Če nameravate vzeti nekaj prostih dni pred poletjem ali se pripraviti na dobro kampiranje pred poletno vročino, bo Xplorer Mini najboljša rešitev za boljše počitnice. Ker je zložljiv in tehta le 13 kg, kar ni nič za električno kolo, ga lahko nosite s seboj ali ga brez težav postavite v svoj prtljažnik.


Ker prihaja pomlad, so temperature idealne za kolesarjenje. Ne glede na to, ali delate ali želite biti v naravi, je e-kolo z vami, karkoli greste. Nimate niti časa, da bi se na električnem kolesu spotili tako, da lahko na to računate in če imate kakšno poslovno srečanje v mestu, vam ni treba razmišljati o parkiranju in izgubi časa v gostem prometu. Pozabite na stres in začnite uživati.