Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Ali imate radi kampiranje in vsako leto iščete novo destinacijo za raziskovanje? Ali imate radi pustolovščine in pobeg iz vsakdanjega življenja? Letos bo avantura z električnim kolesom Xplorer še boljša. Najboljši del zgodbe o električnem kolesu je enostavnost prevoza. Mini e-kolo je zložljivo, tako, da ga lahko brez težav spakirate v avto, ne da bi zavzel preveč prostora. Ko imate e-kolo, šotor in ostalo opremo za kampiranje, se lahko napotite do svojega cilja.


Zakaj je električno kolo idealno za kampiranje? Običajno se najboljši kampi nahajajo na nekoliko zakotnih krajih, v vaseh, na otokih,… Če greš na otok, te bo verjetno pričakalo hribovito področje, visoke poletne temperature, ki ti pri vožnji običajnega kolesa postavijo pravi izziv. V tem primeru lahko električno kolo postane najboljša rešitev za odlično rekreacijo na počitnicah. Želite raziskati naravo in druge kraje okoli vašega kampa? Tu je električno kolo. Želite prekolesariti do vrha hriba brez da izdahnete? Tu je električno kolo. S hitrostjo do 25 km / h bo Xplorer Mini ravno prav za najbolj prijetno vožnjo in najhujšo vročino.


Torej, letos izberite novo obliko avanture in takšne počitnice, da vam bodo počitnice resnično ostale v najlepšem spominu. Predstavljajte si, kako z vetrom v laseh raziskujete nove destinacije in naravne lepote, ki vas bodo pustile brez diha. In ne glede na poletno vročino, prenašate vse izzive brez vseh težav. Kam pa greš na dopust?