Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

5 razlogov za nakup električnega kolesa

28. november 2018 08.56.40 CET

Danes se električno kolo šteje za eno najboljših transportnih rešitev. Ni vam treba skrbeti za parkiranje, saj je naše električno kolo enostavno zložljivo in ga lahko odpeljete, kamor koli greste. Poleg tega imajo v primerjavi s klasičnimi kolesi številne prednosti, ne samo zmogljivosti in hitrosti.


1. Za razliko od avtomobilov in mopedov je električno kolo okolju prijazno in zasnovano za tiste, ki iščejo nekaj praktičnega, vožnje od doma do dela in nazaj. Porabijo precej manj energije, kot mopedi ali avtomobili, zmanjšujejo hrup ter emisije škodljivih plinov.


2. Električna kolesa so zelo praktična, če ste na morju, na primer, in želite na bližnjo plažo ali izlet. Veliko bolj praktična rešitev kot avtomobil, ki ga morate vedno nekam parkirati.


3. Fizična dejavnost je tudi zelo pomemben dejavnik, zlasti v današnjem času, ko večino časa preždimo na računalnikih in večinoma v sedečem položaju.


4. Električno kolo je enostavno transportirati in prenašati, kamorkoli greste.


5. Z električnim kolesom niste nikoli sami, občutek svobode pa je neprecenljiv. Za razliko od klasičnega kolesa lahko doseže veliko višjo povprečno hitrost ter večjo razdaljo in z manj časa z vetrom v laseh in vse z nasmehom na obrazu kar godi duši in telesu.