Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Kje lahko vozite električno kolo?

08. januar 2019 12.17.03 CET

Če ste utrujeni od mestnega vrveža in čakanja na ulicah, je električno kolo prava rešitev za vas! Za razliko od električnega skuterja, ki ga običajno priporočamo za mestno vožnjo, lahko e-kolo vozite tako v mestu kot v naravi. 16 "kolesa, 250W motor in dejstvo, da lahko prevozite do 25 km z enim polnjenjem, bo dovolj, da boste lahko uživali v vožnji.


Prejšnji teden smo pisali tudi o načinih rabe kolesa pozimi. Zato ni potrebno parkirati električnega kolesa v apartmaju ali garaži in počakati na pomlad. Električno kolo lahko uporabite kot alternativni način prevoza kadar koli in brez skrbi.


Z električnim kolesom lahko enostavno greste na delo. Ker je Xplorer Mini e-kolo zložljivo in enostavno za prenašanje, ga lahko odnesete na delovno mesto s seboj. Tudi med službo lahko polnite baterijo in jo pripravite za pot domov. Najboljše je, da ne potrebujete posebnih polnilnih vtičnic. Samo izvlecite sedež, ga priključite na polnilnik in ga vstavite v navadno vtičnico.


Poleg izogibanja prometnim zastojem se boste izogibali stresu in bili srečnejši in bolj sproščeni ta dan. Poleg mestne vožnje lahko vozite električno kolo tudi v naravi. Xplorer Mini ima 16-palčna kolesa, s katerimi boste brez težav premagali večino ovir. Seveda pa svetujemo, da z Mini ne hodite na velike terenske avanture, prijetna in normalna vožnja v naravi bo dovolj. Za večjo pustolovščino priporočamo kombinacijo PAS (pomoč elektromotorja pri vožnja) in običajnega kolesarjenja. Če ste malo bolj zagreti za običajno vrtenje pedal in PAS ne uporabljamo ves čas, boste za svoje zdravje naredili še več. Električno kolo mini je zložljivo in ga lahko vozite ali nesete s sabo povsod, potem ga samo sestavite in prava avantura se lahko začne.