Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezsplačna dostava za on-line naročila nad 100,00 €.

VAREN NAKUP

Garancija 100% preverjenih in originalnih izdelkov.

ON-LINE PODPORA

info@xplorerlife.com

DVOLETNA GARANCIJA

Za vse Xplorer izdelke.

VR očala Xplorer V2
Xplorer V2 VR očala delujejo skupaj z Vašim pametnim telefonom in Vam nudijo doživetja ob gledanju videa ali igranju igric v 360 stopinjah. Pozabite na zaslone, s pomočjo VR očal lahko gledate katerikoli del virtualnega sveta v resničnem času. Obstaja že na stotine VR aplikacij za Vaše pametne telefone, njihovo število pa se z vsakim dnem povečuje.
Xplorer V2 očala udobno pristojijo vsakomur, med tem, ko je Vaš pametni telefon varno in nepremično pritrjen. Če vi to ne želite, se ne bo premaknil. Tudi, ko je vaša naprava nameščena v očalah, lahko zaradi drsne zaščite uporabljate kamero.

Regular Price: 13,99 €

Posebna ponudba 7,99 €

Prihranek 6,00 €

Availability: Izdelek je na zalogi

ALI
  • Dodatne informacije
  • Komentarji
  • Opis proizvoda
  • Video
  • Manual
  • Info

Dodatne informacije

Naziv VR očala Xplorer V2
SKU 6777
Cena 13,99 €
Posebna ponudba 7,99 €
Vrsta izdelka VR
Blagovna znamka Xplorer
Material ABS + PC
Primerni modeli mobilnih telefonov 4,0-6,0 palčni
Objektiv 42 mm asferična optična leča
Perspektiva 85 ° do 95 °
Neto teža 330g
Dimenzije 198 mm (d) × 110 mm (š) × 137 mm (v)
Velikost zaslona 6 palcev
Vrsta izdelka pametna očala

Napišite svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prosimo, registrirajte se

Podrobnosti

Xplorer V2 VR očala delujejo skupaj z Vašim pametnim telefonom in Vam nudijo doživetja ob gledanju videa ali igranju igric v 360 stopinjah. Pozabite na zaslone, s pomočjo VR očal lahko gledate katerikoli del virtualnega sveta v resničnem času. Obstaja že na stotine VR aplikacij za Vaše pametne telefone, njihovo število pa se z vsakim dnem povečuje. Xplorer V2 očala udobno pristojijo vsakomur, med tem, ko je Vaš pametni telefon varno in nepremično pritrjen. Če vi to ne želite, se ne bo premaknil. Tudi, ko je vaša naprava nameščena v očalah, lahko zaradi drsne zaščite uporabljate kamero.

Prvo aplikacijo, ki bi jo morali naložiti, če imate VR očala, je zagotovo Google Cardboard (dostopno za android in OS). Google Cardobard vsebuje nekaj zanimivih demo videov, v glavnem pa se uporablja kot osrednja aplikacija za zagon ostalih VR vsebin. Vse Google storitve, ki podpirajo VR lahko zaženete preko Google Cardboarda (naprimer Youtube, Street View, Arts nad Culture, Expeditions...), poleg tega pa scenira vse VR aplikacije na vašem pametnem telefonu tako, da jih imate vse na enem mestu.

Najboljše aplikacije za gledanje videov na 360°

Youtube

Najboljšo aplikacijo za gledanje videa verjetno že imate naloženo, čeravno še nimate VR očal. Youtube ima največjo zbirko 360 stopinjskih videov, ki jih lahko gledate z VR očali. V iskalnik samo napišite 360 video ali VR video. Ko zaženete video, se bo spodaj v desnem kotu pojavila nova ikona v izgledu VR očal. Ko kliknete na njo, se bo video prikazoval v VR formatu.


Within

Ta aplikacija vsebuje kratke igrane in dokumentarne filme tujih profesionalnih filmskih ustvarjalcev. Vsi dostopni filmi so na visokem profesionalnem, umetniškem in tehničnem nivoju. Če ste navdušeni nad filmi, ki vas prevzamejo in popeljejo v svoj svet, morate to aplikacijo imeti. Priporočamo, da ste ob gledanji povezani z WiFi, saj morate te filme videti v največji možni kvaliteti.

Jaunt VR

še ena aplikacija z profesionalno video vsebino. Jaunt VR ima bolj komercialne filme, vsi pa so kvalitetno posneti. Vmesnik je dobro umeščen in domišljen, tako, da ne boste imeli težav z navigacijo.

GoPro VR

Če ste navdušeni nad adrenalinom in si takšne izkušnje ne morete privoščiti, je za vas najboljša ta aplikacija. Stotine videov z adrenalinskimi vožnjami, skoki s padali, surfanje in podobnimi ekstremnimi športi. Ob tem lahko doživite predstavo kot izvajalec ali gledalec iz publike ali kot del snemalne ekipe.

Coastiality VR

Vlak smrti ali rollercoaster sta glavna atrakcija vsakega zabavnega parka na svetu. Ta aplikacija vsebuje filme voženj na največjih in naj bolj norih vlakih smrti iz zabavnih parkov celega sveta. Če ste dovolj pogumni, da gledate video s to aplikacijo, se dobro primite za stol, kajti zagotovo boste nekajkrat padli z njega.

Najboljše VR igre

End Space VR

Letite po vesolju in poskušate preživeti polja asteroidov in laserje vaših sovražnikov. Iz kok pita upravljate vašo vesoljsko ladjo in se čudite čudoviti grafični predstavi. Svojo vesoljsko ladjo lahko opremite z različnim orožjem, vendar ga morate najprej zaslužiti. Igra podpira gamepad, kar vam ga toplo priporočamo, saj je nekatere manevre brez tega težko izvesti. Če pa vendarle želite igrati brez gamepada, sedite na vrtljivi stol, da boste lažje upravljali s plovilom.


InMind VR

Je enostavna in ultra zabavna igra zelo poučno-lepega izgleda. Potujete po človeških možganih in se izogibate slabim neutronom, da bi s tem rešili bolnika depresije. Upravljanje v tej igri je zelo enostaven in ne potrebujete gamepad, da bi v njej nadvse uživali. Igra je kratka in zanimiva, seveda pa vam nič ne brani, da jo igrate znova ali jo celo pokažete vašim prijateljem.


InCell VR

Ta igra je spiritualno nadaljevanje igre InMind VR. Gemeplay in upravljanje sta enaka kot pri InMInd vendar se tokrat borite proti virusom, ki napadajo človeške celice. Tudi ta igra je vizualno zelo lepa, z malo drugačnim slogom. Zelo priporočamo, da naložite obe igri, samo ena vam ne bo dovolj.


Zombie Shooter VR

Naslov vse pove, ubijte zombije preden ubijejo oni vas. Vaša naloga je dobro nameriti in dobro gledati okoli sebe, da se vam kakšen zombi ne prikrade preblizu. Je enostavna in zabavna igra s povprečno grafiko.


Jurassic VR2

Ste kdaj sanjali, da obiščete jurski park in se sprehajate ob dinozavrih. Morda ste želeli dinozavra zajahati ali celo leteti pterodaktilom? Ta igra vam omogoča ravno to. Če želite samo spremljati različne vrste dinozavrov kako se prehranjujejo, lovijo in borijo eden proti drugem, to najdete tukaj. Moramo priznati, da bi lahko bila grafika boljša, vendar je občutek čudesa v vsaki sekundi.