Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezsplačna dostava za on-line naročila nad 100,00 €.

VAREN NAKUP

Garancija 100% preverjenih in originalnih izdelkov.

ON-LINE PODPORA

info@xplorerlife.com

DVOLETNA GARANCIJA

Za vse Xplorer izdelke.

E-scooter Xplorer Green City 6,5"

E-scooter Xplorer Green City 6,5"

Zahvaljujoč manjšim dimenzijam in teži 9 kg ga je zelo enostavno nositi s seboj. 6.5-palčna kolesa s polno pnevmatiko in sprednjim amortizerjem, bodo zadostovala za izjemno varno vožnjo tudi na zahtevnejšem terenu. Trdna in stabilna oblika modela Green City je razlog, zakaj ta električni skiro priporočamo vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših.
Visokokakovostna baterija LG 5.2 AH in 250W motor sta najboljša kombinacija za razdaljo do 10 km z enim polnjenjem s katerima dosega hitrosti do 25 km / h. Dovolj za prijetno vožnjo v mesto, trgovino ali vožnjo do pisarne.
Green City, kot drugi modeli električnih skirojev Xplorer, je popolnoma varen za okolje in predstavlja eno najbolj ekonomično oblik prevoza.
Ta model električnega skiroja je zložljiv in ker je lahek, ga lahko brez težav nosite s seboj. Lahko ga postavite v prtljažnik in ga vzamete kamorkoli greste.

Regular Price: 599,00 €

Posebna ponudba 339,00 €

Prihranek 260,00 €

Availability: Ni na zalogi

  • Dodatne informacije
  • Komentarji
  • Opis proizvoda
  • Video
  • Manual
  • Info

Dodatne informacije

Naziv E-scooter Xplorer Green City 6,5"
SKU 6907
Država izvora Kitajska
Cena 599,00 €
Posebna ponudba 339,00 €
Blagovna znamka Xplorer
Vrsta izdelka E-scooter
Barva črna
Velikost koles 6.5"
Največa dovoljena teža uporabnika v kg 100
Velikost obročev 6.5"
Moč motorja 250 W
Max hitrost 25 km/h
Max kilometraža Do 15km
Trajanje polnenja 3-4 h
Dodatno nogar, prednji blažilec
Teža 9.2 kg
Certifikati CE, RoHS

Napišite svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prosimo, registrirajte se

Podrobnosti

Zahvaljujoč manjšim dimenzijam in teži 9 kg ga je zelo enostavno nositi s seboj. 6.5-palčna kolesa s polno pnevmatiko in sprednjim amortizerjem, bodo zadostovala za izjemno varno vožnjo tudi na zahtevnejšem terenu. Trdna in stabilna oblika modela Green City je razlog, zakaj ta električni skiro priporočamo vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših. Visokokakovostna baterija LG 5.2 AH in 250W motor sta najboljša kombinacija za razdaljo do 10 km z enim polnjenjem s katerima dosega hitrosti do 25 km / h. Dovolj za prijetno vožnjo v mesto, trgovino ali vožnjo do pisarne. Green City, kot drugi modeli električnih skirojev Xplorer, je popolnoma varen za okolje in predstavlja eno najbolj ekonomično oblik prevoza. Ta model električnega skiroja je zložljiv in ker je lahek, ga lahko brez težav nosite s seboj. Lahko ga postavite v prtljažnik in ga vzamete kamorkoli greste

PDF UPUTE