Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

O podjetju

Ime podjetja: PLORER d.o.o.
Naslov: Rimska cesta 8a, 8210 Trebnje, Slovenija (EU)
Davčna številka: SI 85317403
Matična številka: 3763862000
IBAN: SI56 0700 0000 3380 346
SWIT/BIC: GORESI2X
Bank: Gorenjska Banka d.d., Bleweisova cesta 1, 4000 Kranj, Slovenija (EU)

PIŠITE NAM

O ZNAMKI

Xplorer je blagovna znamka športnih izdelkov: koles za odrasle in otroke, kolesarske opreme, fitnes naprav in opreme za dom in komercialno uporabo, oprema za namizni tenis ter športe z žogo.

Xplorer izdelki so značilni in se odlikujejo po kakovosti, privlačni obliki in dostopni ceni, ki je glavni razlog, zakaj je blagovna znamka postala priznana, kot sinonim za izdelke za šport in rekreacijo. Družba je prisotna na trgu že dvaindvajset let in je postala vodilna pri prodaji koles v regiji. Svoje poslovanje in poslanstvo pa pospešeno širi tudi v Sloveniji.

POSLANSTVO, VIZIJA, CILJI

Xplorer Sports Fit for Life promovira zdravo življenje. Njegov cilj je izboljšanje kakovosti življenja z izobraževanjem o redni telesni dejavnosti, uravnoteženega prehranjevanja in pozitivnega odnosa do različnih vrst vadbe, na prostem ali v zaprtih prostorih.

Aktivno in zdravo življenje

Najboljši način, da ostanemo v formi, je redna telesna aktivnost. Priporočilo Svetovne zdravstvene organizacije je dnevna telesna aktivnost zmerne intenzivnosti, vsaj pol ure naenkrat ali v več manjših presledkih. Vaja ponuja najboljšo priložnost, da se ohrani zdravje vašega uma in telesa. Tisti, ki je občutil zadovoljstvo po intenzivni  vadbi, sproščujoče kolesarjenje v gozdu, se kolesarjenju ali športu v katerikoli obliki ne bo mogel več upreti, Raznolika vadba daje najboljše rezultate.

Šport pomeni življenjski slog, ki vodi do zdravja, samozavesti in dobrega izgleda.

V današnjem modernem in zasedenem načinu življenja smo premalo aktivni, preprosto se ne premikamo dovolj. Gibanje je nadomestilo sedenje za računalnikom.

Posledica sodobnega časa in načina življenja, ki ga prinaša, je zmanjšanje sposobnosti imunskega sistema, kar vodi v bolezni. Vsak si mora vzeti čas zase in je vsaj 10 minut na dan zmerno telesno aktiven, plava, kolesari ali kakorkoli drugače rekreira.

Z aktivnim življenjem si lahko bistveno izboljšamo svoje zdravje in s tem vplivamo na svoje življenje, počutili se bomo bolj zdravi, srečnejši in bolj zadovoljni.

Ljudem želimo pomagati pri izboljšanju in ohranjanju kakovosti življenja. Zato delamo z vrhunskimi inženirji in oblikovalci, da bi izpolnili vaša pričakovanja. Kontrola kakovosti v proizvodnem procesu je naša absolutna prednostna naloga.

Nudimo dostavo strankam in servisiranje v vseh regijah EU.

Z obsežno prodajno in servisno mrežo, bodo vaše težave ali skrbi nemudoma odpravljene.