Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Načini plačil

Plačilo s kartico

V Xplorer spletni trgovini lahko izberete tudi plačilo z naslednjimi kreditnimi karticami:

  • Maestro, Visa, MasterCard - enkratno
  • Diners, American Express - kartico z do 12 obroki brez obresti

Plačilo s PayPal računom

Plačilo se izvrši na PayPalovi varni internetni strani, kjer je mogoče plačati  s kartico ali s prijavo na Vaš PayPal račun. Plačilo lahko izvršite z vašo kartico tudi brez prijave/uporabe  PayPal računa. Lahko uporabite Visa, MasterCard, Discover ali American Express kartico.

Virmansko nakazilo

Pri izbiri tega načina plačila, boste na svoj e-mail naslov prejeli predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo, vključno s številko transakcijskega računa na katerega nakažete vrednosti naročila. Plačilo lahko potem izvršite preko spletne banke ali na klasičen način s plačilom na banki ali pošti.

Po prejetju kupnine, Vam bomo naročeno blago poslali.

Plačilo ob dostavi pošiljke (po povzetju)

Plačilo po povzetju Vam omogoča plačilo naročenega blaga ob sami dostavi, na navedenem naslovu, ko blago vidite pred sabo.

Plačilo po povzetju se običajno poravna z gotovino, neposredno dostavljavcu pošiljke, pri nekaterih dostavljavcih nap. GLS-u pa je možno poravnati tudi s karticami MasterCard, Maestro, Aktiva in Visa. V primeru, da naslovniku ni možno izročiti pošiljko na navedenem naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. 

Za vsa vprašanja nas brez oklevanja  pokličite po telefonu ali kontaktirajte preko e-maila: [email protected]