Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Partner program

Xplorer na regionalnem trgu

Skozi leta poslovanja ob zahvali kakovostnih izdelkov, primernih cenah in odlični poprodajnih storitvah so izdelki Xplorer postali  sinonim za šport in rekreacijo v regiji. 
Sodelujemo z vsemi uglednimi prodajnimi mesti na Hrvaškem, v Sloveniji in v Srbiji, ter nudimo več kot 300 prodajnih artiklov. 
Neprestana širitev nas je pripeljalo do 25% tržnega deleža pri kolesih in približno 35% pri fitnes opremi.

Xplorer izdelki
Xplorer izdelki so predstavljeni na mednarodnem portalu www.xplorerlife.com in v Sloveniji na  www.xplorerlife.si  in vključuje naslednje kategorije: kolesa za odrasle in otroke, fitnes opreme za dom in komercialno uporabo, oprema za namizni tenis in šport z žogo s spremljajočimi dodatki.  Vsi naši izdelki so izdelani s sodobno tehnologijo, v sled katere so odlične kakovost in po razumnih cenah. Nudimo odlične veleprodajne popuste, 25% na redne in  19% na akcijske cene. Cene preprosto preverite na naši internetni strani www.xplorerlife.com 

Podpora
Poleg jamstva, Xplorer svojim veleprodajnim in končnim kupcem omogoča dostavo sestavljenih proizvodov in mrežo pooblaščenih servisov na hrvaškem in v Sloveniji.

Upamo, da boste naše izdelke vključili v svoj prodajni program. 
Za dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte.