Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Dostava in vračilo

Naročila in potrditve

Takoj po Vašem oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli informacijo o plačilo in načinu plačila.

Dostava

Naročila in plačila prejeta od ponedeljka do petka do 12.00 ure bodo odpremljena še isti dan. Naročila prejeta v petek po 12.00 uri ali soboto in nedeljo bomo odpremili v ponedeljek.

Dostava je v roku 2-5 delovnih dni.

Kje dostavljamo?

Blago dostavljamo samo na področju Slovenije. Dostavo vrši podjetje oziroma njihove dostavne službe, ki so specializirane za paketno dostavo. Pri pošiljanju paketa obveščamo kupca o poslanem paketu in kupcu tudi posredujemo številko za spremljanje paketa. Rok za dostavo paketa je 2-5 delovnih dni, šteto od prvega delovnega dne po naročilu. Cena dostave po paketu, ne glede na velikost, se obračunava v fiksnem znesku. Za pakete z vrednostjo nad 200,00€ je dostava brezplačna.

Cena dostave na področju Slovenije

Dostava za nakup nad 100€ je brezplačna, za nakup manjše vrednosti pa dostava stane 5€. 
Ob prevzemanju pošiljke vas prosimo, da ob prisotnosti dostavljavca preverite svoj paket.

V kolikor bi na paketu bile vidne poškodbe, vas prosimo, da pokličite telefonsko številko +386 (0) 41 623 349 ali nam pošljete elektronsko sporočilo s svojimi podatki (ime, priimek, telefonsko število) na naslov [email protected] in navedete razlog zaradi katerega ste zavrnili pošiljko. V najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o nadaljnjih postopkih.

Pogoji odstopa od pogodbe (vračilo)

Kupec lahko odstopi od pogodbe, skladno z zakonom o zaščiti potrošnikov. Kupec lahko odstopi od vsake transakcije v roku štirinajstih dni. Vračilni rok blaga prične teči od dneva, ko je kupec blago prejel. O odstopu od pogodbe je potrebno prodajalca pisno obvestiti. Pogodba je razdrta, ko prodajalec o tem pisno potrdi in obvesti kupca. Pogodba je pravočasno razdrta, če je obvestilo o razdrtju pogodbe poslan v zakonskem roku.

V primeru odstopa od pogodbe je kupec dolžan vrniti prodajalcu blago na svoje stroške v stanju, kot ga je prejel. Prodajalec mora v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe vrniti kupcu celotno kupnino, ki jo je do trenutka razdrtja pogodbe ta vplačal za zadevno transakcijo. 

V primeru, ko je pogodba razdrta po dostavi, je kupec dolžan blago vrniti na svoje stroške prodajalcu, nepoškodovan in v originalni embalaži. Dostava je opravljena, ko prodajalec preda paket dostavni službi. V primeru odstopa od pogodbe bo denar vrnjen kupcu v roku 8 dni na enak način, kot je bil prejet. V primeru plačila po povzetju, se denar vrne na tekoči račun kupca.

Na kupljene izdelke, ki so označeni kot razstavni eksponati, ne vrnemo denar zaradi reklamacij na površinske poškodbe ali odrgnine.

Vašo zahtevo za vračilo blaga lahko naslovite na e-mail naslov [email protected] ali po navadni pošti na naslov BS Fitness d.o.o., Trnjanska 37, 1000 Zagreb, Hrvaška. 

Za vse dodatne informacije se obrnite na elektronski naslov  i[email protected].