Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Pogoji prodaje

Pogoji prodaje 
Postopki in pogoji za nakup blaga preko Internetne trgovine xplorerlife.si so opredeljeni z naslednjimi parametri: naročilo, dostava, plačila in reklamacija blaga. 
Xplorer spletna trgovina omogoča nakup celotnega prodajnega programa iz njegove ponudbe. Kupec je vsaka oseba, ki elektronsko naročila vsaj en izdelek. 
Vse cene so v evrih z vključenim DDV.

Naročanje blaga

Blago se naroča po elektronski poti. S pritiskom na "Dodaj v košarico", se izbrani izdelek shrani v košarico. Blago je naročeno, ko kupec opravi celoten postopek naročila. Na e-pošto, s katero ste registrirani boste prejeli potrditev, da je bilo naročilo sprejeto. Če tega sporočila ne prejmete, prosimo preverite, če je naročeno blago ostalo po prijavi v košarici ali pa nas kontaktirajte po e-pošti [email protected]. Xplorer, kot lastnik Website www.xplorerlife.si se obvezuje, da bo dostavil vse naročene izdelke. V kolikor xplorerlife.com ne more izročiti vseh naročenih izdelkov bo po e-pošti kontaktiral kupca glede možnosti izdaje nadomestnega blaga ali pa bo sprejel odpoved naročenega blaga, ki ga ne more dobaviti. Vsi drugi naročeni izdelki bodo dobavljeni. Stranka lahko v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga pošiljko prekliče. V tem primeru je stranka dolžna nemudoma na lastne stroške vrniti nepoškodovano, prvotno pakirano in nerabljeno blago. Če blago, ki se vrne, ni mogoče prodati drugemu kupcu, ker je poškodovana embalaža ali blago, se vračilo ne bo priznalo in stranki ne bo povrnjen denar.

Prevoz blaga,

Naročeno  blago bo naloženo na način, ki je običajen za transport in manipulacijo in je ob običajnem transportu ustrezno zaščiteno proti poškodbam. Ob prejemu naročenega blaga, je kupec dolžan preveriti morebitne poškodbe blaga in količinsko ustreznost naročenega blaga, odstopanja pa takoj prijavi dostavljavcu, oziroma blago takoj zavrne. Preverba dostavljenega blaga ob dostavi je dolžnost kupca, kasnejših pritožb ne bomo mogli upoštevati.
Dostava naročenega blaga se zaračuna pavšalno v višini 5 € za vsako naročilo. Pri naročilu nad 100 €, je dostava brezplačna. 

Kupec se strinja, da plača naročene izdelke podjetju Xplorer na naslednji način:

  • Pay Pal
  • plačilo (nakazilo)

Reklamacija blaga

V primeru vrnitve blaga je kupec dolžan nasloviti na naslov [email protected] upravičen zahtevek.. 
Kupec ima pravico vrniti blago v naslednjih primerih ko:

  • dostavljeno blago ni bilo naročeno
  • dostavljeno blago ima napako ali ima poškodbo, ki ni nastala med prevozom
  • v drugih primerih v skladu z zakonom

Ob prejemu blaga mora kupec preveriti količinsko skladnost z računom. V primeru neskladnosti pa mora takoj obvestiti dostavljala saj kasnejših pritožb ne bomo mogli upoštevati.