Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezsplačna dostava za on-line naročila nad 100,00 €.

VAREN NAKUP

Garancija 100% preverjenih in originalnih izdelkov.

ON-LINE PODPORA

info@xplorerlife.com

DVOLETNA GARANCIJA

Za vse Xplorer izdelke.

Xplorer hoverboard Wrangler 8,5"

Xplorer hoverboard Wrangler 8,5"


Wrangler
Iščeš 8,5-palčni model hoverboarda, pa se vrne kot Wrangler, zver, ki ga boste nosili povsod s seboj. Mislite, da veste nekaj o vožnji z hoverboardom? Najboljše pustolovščine še prihajajo.

Zmogljiv 700W motor in 8,5-palčna velika kolesa - ali res potrebujemo še kaj drugega? Masiven dizajn in trdna konstrukcija sta ta model, ki vas bo navduševal, predvsem zato, ker lahko uživate v vožnji po neravnem terenu. 12 km / h naredi vožnjo adrenalinsko, zato boste glavna atrakcija na ulicah, Samsungova baterija pa bo zadostovala za razdaljo 15-20 km z enim polnjenjem, tako da boste lahko z Wranglerjem povsod brezskrbni.

Tako kot drugi modeli Xplorer, lahko svoj Wrangler povežete s pametnim telefonom prek Bluetootha in še bolj uživate. Izmerite hitrost, preverite najboljše trike na hoverboardu, povežite se s svojo ekipo in organizirajte dirko. Za zabavo ni več meja!

Regular Price: 499,00 €

Posebna ponudba 339,00 €

Prihranek 160,00 €

Availability: Izdelek je na zalogi

ALI
  • Dodatne informacije
  • Komentarji
  • Opis proizvoda
  • Video
  • Manual
  • Info

Dodatne informacije

Naziv Xplorer hoverboard Wrangler 8,5"
SKU 6906
Država izvora Kitajska
Cena 499,00 €
Posebna ponudba 339,00 €
Blagovna znamka Xplorer
Vrsta izdelka Hoverboard
Barva črna
Velikost koles 8.5"
Max teža uporabnika 120 kg
Moč motorja 700 W
Max hitrost 12 km/h
Max kilometraža 15 km
Max kot vzpona/spusta 15 stopinj
Trajanje polnenja 3-4 h
Dodatno Bluetooth, daljinsko upravljanje, Zvočniki
Jamstvo 2 leti
Teža 13 kg
Certifikati CE, RoHS

Napišite svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prosimo, registrirajte se

Podrobnosti

Wrangler Iščeš 8,5-palčni model hoverboarda, pa se vrne kot Wrangler, zver, ki ga boste nosili povsod s seboj. Mislite, da veste nekaj o vožnji z hoverboardom? Najboljše pustolovščine še prihajajo. Zmogljiv 700W motor in 8,5-palčna velika kolesa - ali res potrebujemo še kaj drugega? Masiven dizajn in trdna konstrukcija sta ta model, ki vas bo navduševal, predvsem zato, ker lahko uživate v vožnji po neravnem terenu. 12 km / h naredi vožnjo adrenalinsko, zato boste glavna atrakcija na ulicah, Samsungova baterija pa bo zadostovala za razdaljo 15-20 km z enim polnjenjem, tako da boste lahko z Wranglerjem povsod brezskrbni. Tako kot drugi modeli Xplorer, lahko svoj Wrangler povežete s pametnim telefonom prek Bluetootha in še bolj uživate. Izmerite hitrost, preverite najboljše trike na hoverboardu, povežite se s svojo ekipo in organizirajte dirko. Za zabavo ni več meja!