Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezsplačna dostava za on-line naročila nad 100,00 €.

VAREN NAKUP

Garancija 100% preverjenih in originalnih izdelkov.

ON-LINE PODPORA

info@xplorerlife.com

DVOLETNA GARANCIJA

Za vse Xplorer izdelke.

Xplorer AR konzola Proton white

AR KONZOLA (Augmented Reality) je zabavni pripomoček, ki deluje skupaj z vašim pametnim telefonom s katerim lahko igrate mobilne igrice. Naložite si AR GUN aplikacijo (app store, google play), povežete AR konzolo s telefonom preko Bluetootha in že se lahko začne akcija. Najzabavnejše je streljanje iz roke, ker lahko na ta način izkoristite 360° obrat in največjo mobilnost v času igranja. Popularni modeli imajo dodatne možnosti za hitro spremembo orožja, zoom ter mali upravljalec (joystick) z bočne strani, ki se uporablja za gibanje v prostoru. AR GUN aplikacija podpira argumentirano realnost, torej lahko napadete sovražnika, ko je v uzdanju vaša trenutna okolica. Če imajo vaši pobalini radi mobilne igrice, potem jih bo AR konzola zagotovo navdušila.
Kompatibilno z Andriod in OS

Regular Price: 9,99 €

Posebna ponudba 4,99 €

Prihranek 5,00 EUR
Naročilo po: +386 41 458 251

Availability: Izdelek je na zalogi

ALI
  • Dodatne informacije
  • Komentarji
  • Opis proizvoda
  • Video
  • Manual
  • Info

Dodatne informacije

Naziv Xplorer AR konzola Proton white
SKU 6869
Cena 9,99 €
Posebna ponudba 4,99 €
Jamstvo 24 mesecev
Neto/bruto teža v kg 0,20 / 0,30
Blagovna znamka Xplorer

Napišite svoj komentar

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prosimo, registrirajte se

Podrobnosti

AR KONZOLA (Augmented Reality) je zabavni pripomoček, ki deluje skupaj z vašim pametnim telefonom s katerim lahko igrate mobilne igrice. Naložite si AR GUN aplikacijo (app store, google play), povežete AR konzolo s telefonom preko Bluetootha in že se lahko začne akcija. Najzabavnejše je streljanje iz roke, ker lahko na ta način izkoristite 360° obrat in največjo mobilnost v času igranja. Popularni modeli imajo dodatne možnosti za hitro spremembo orožja, zoom ter mali upravljalec (joystick) z bočne strani, ki se uporablja za gibanje v prostoru. AR GUN aplikacija podpira argumentirano realnost, torej lahko napadete sovražnika, ko je v uzdanju vaša trenutna okolica. Če imajo vaši pobalini radi mobilne igrice, potem jih bo AR konzola zagotovo navdušila. Kompatibilno z Andriod in OS