Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Tekalna steza je idealna oprema za vadbo v vašem domu.



Iščete idealno napravo za izgubo maščobe in izgorevanje kalorij ali si želite samo vsakodnevno vadbo in se počutiti bolje?



Idealno za začetnike in napredne uporabnike.



Predstavljamo dva modela magnetnih tkalnih stez Xplorer. Razlika je minimalna v obliki, tehnične značilnosti pa so identične.

Magnetni tekalni stezi Xplorer Sonic, je priloženo držalom za bidon z bidonom. Pri LCD zaslonu obstajajo razlike na pogled, medtem ko so funkcije enake.



Uporabnik magnetni trak sam premika z lastno hojo ali tekom, ga vrti. Ta vrsta fitnes opreme ne potrebuje električne energije.



Trening je lahko rahel ali intenziven, odvisno od obremenitve, ki jo nastavite.



Xplorer Sonic magnetna tekalna steza

Xplorer Sonic magnetna tekalna steza je na voljo s 3,5-kilogramskim vztrajnikom z 8 nastavljivimi stopnjami odpornosti, ki ustrezajo individualnim potrebam.



Prednost obeh tekalnih stez je v tem, da ne zavzamejo veliko prostora, še posebno ne takrat, ko jih zložite. Dimenzije Xplorer Sonic: 66 x 65 x 122 cm



Po treningu lahko magnetni trak zlahka zložite z enim gibom in ga odložite.



Nagib traku lahko prilagodite tako, kot vam ustreza, Xplorer Sonic Magnetna tekalna steza ima možnost nastavitve naklona na dve stopinji.



Magnetni trak Xplorer Blaze



Magnetna tekalna steza Xplorer Blaze je zasnovana za uporabnike, ki tehtajo do 110 kg.



Ta cenovno ugoden, lahek, preprost in varen magnetni trak vam bo omogočil užitek v teku in kakovostnem treningu v vašem domu z minimalnimi stroški.



Magnetni trak Xplorer Blaze je opremljen s 3,5-kilogramskim vztrajnikom z 8 nastavljivimi nivoji upora glede na vaše individualne potrebe.

LCD računalnik spremlja: hitrost, porabljene kalorije, pulz, optično branje, razdaljo, čas.