Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Potovanje s kolesom je edinstvena izkušnja, ki vam omogoča raziskovanje sveta na poseben način. Je način povezovanja z naravo, lokalnimi kulturami in ljudmi iz različnih delov sveta.


Ena najlepših izkušenj kolesarskega izleta je povezovanje z lokalno kulturo in naravo. Ko potujete s kolesom, imate možnost upočasniti in se resnično povezati s kraji, ki jih obiščete. Spoznaš lokalne ljudi, poskusiš pristno hrano in raziščeš naravne lepote, ki bi jih lahko zamudil, če bi potoval s hitrejšimi sredstvi. Potovanje s kolesom daje občutek svobode in neodvisnosti, ki ga je z drugimi prevoznimi sredstvi težko doseči.


Kolesarjenje med potovanjem vas ne samo poveže s kraji, ampak tudi izboljša vaše fizično in duševno zdravje. Aktivna vožnja na svežem zraku povečuje kondicijo in zmanjšuje stres. Poleg tega kolesarjenje nudi čas za introspekcijo in meditacijo med vožnjo skozi naravno pokrajino ali mirna mesta.


V kolesarskem svetu se trg nenehno razvija in prilagaja potrebam kolesarjev. Ena najpomembnejših novosti v zadnjih letih so MTB električna kolesa z 29-palčnimi kolesi. Ta članek bo raziskal, zakaj so ta kolesa tako posebna, poudaril njihove prednosti in prednosti ter vam pomagal bolje razumeti, zakaj so postala prava revolucija v svetu gorskega kolesarjenja.





Izkoristite ugodno ceno s klikom TUKAJ!



Zakaj 29 palcev?


Za mnoge gorske kolesarje je velikost koles ključna lastnost. Tradicionalno so kolesa uporabljala 26-palčna kolesa, sčasoma pa so 29-palčna kolesa postala bolj priljubljena. Zakaj? Ta večja kolesa ponujajo več ključnih prednosti.


• Večja kolesa imajo boljši stik s podlago, kar omogoča boljši oprijem in stabilnost. To pomeni, da bodo kolesarji bolj samozavestni pri upravljanju kolesa na zahtevnem terenu.

• Večja kolesa omogočajo hitrejšo vožnjo, saj z manjšim uporom premagujejo neravnine na stezi. Kolesarji bodo občutili večjo hitrost in manj napora pri vrtenju pedal.

• Na poteh s kamni, koreninami in drugimi ovirami večja kolesa lažje premagujejo ovire. Vozniki bodo lažje ohranili ravnotežje in se izognili blokiranju koles.

• MTB električna kolesa z 29 colskimi kolesi združujejo vse prednosti večjih koles z dodatno prednostjo električnega pogona.



Električni motor zagotavlja dodatno moč med vrtenjem pedal. To je še posebej uporabno pri strmih vzponih in dolgih tekih, saj zmanjša obremenitev in utrujenost. Zahvaljujoč električnemu pogonu lahko vozniki premagajo daljše razdalje z enim polnjenjem baterije. To pomeni, da lahko raziskujete večja območja in se vozite dlje, ne da bi vas skrbela prazna baterija.


Električna kolesa imajo običajno različne načine vožnje, ki kolesarjem omogočajo, da prilagodijo moč motorja svojim potrebam. Lahko se vozite brez pomoči motorja, uporabite blago podporo ali dobite polno moč, ko jo potrebujete.


Kombinacija večjih koles in električnega pogona zagotavlja boljši nadzor na različnih terenih, ne glede na to, ali se vozite po strmih hribih, gozdnih poteh ali mestnih ulicah.


Xplorer Everest MTB E-kolo - najboljši zaveznik pri vzponih


Predstavljamo najbolj revolucionarno e-kolo z zamenljivo baterijo LG 504 Wh (36 V - 14 AH) in okvirjem iz aluminijeve zlitine za vožnjo sredi narave. Električno kolo Xplorer Everest ima tudi motor Vinka 250 V. To e-kolo je zasnovano za vsako priložnost, z vzmetenjem sprednjih vilic in mehanskimi disk zavorami. Je enostaven za vožnjo in ima zadnji motor, ki vam pomaga pri najstrmejših vzponih.


Na večfunkcijskem LCD-zaslonu lahko vedno preverite svojo hitrost, raven baterije ali raven pomoči pri pedalu. To gorsko kolo ima dvojna aluminijasta platišča in 29-palčna kolesa. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen ljubitelj gorskega kolesarjenja, boste z Xplorer Everestom uživali v vsakem trenutku.


Ugotovite, koliko kilometrov na uro prevozite, raven baterije, stopnjo pomoči pri pedalu. Na voljo je do pet stopenj pomoči, zato v vsakem trenutku poti izberite tisto, ki vam najbolj ustreza: če želite poganjati z vso močjo, nastavite 1; če ste utrujeni in potrebujete pomoč, pojdite na naslednjo stopnjo. Z Xplorer Everest vam ne bo treba skrbeti za plezanje in spuščanje. Vozite svoje kolo popolnoma varno: kolutne zavore, 29-palčna platišča z dvojno steno in 21-stopenjski menjalnik Shimano.


Everest je gorsko kolo za vsakogar, namenjeno tistim, ki iščete nove dogodivščine ali se želite preizkusiti v gorskem kolesarjenju.


Pripravite se na neomejeno zabavo!