Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Virus Corone se še vedno širi po vsem svetu, vlade nekaterih držav so potovanje omejile, nekateri popotniki pa ukrepajo sami.

Vsi iščemo primerne rešitve, da bi se izognili morebitnim zdravstvenim zapletom, ostati družbeno odgovorni in zmanjšati posledice, ki lahko dosežejo širši obseg.

V skladu s tem, je eden od nasvetov, ki jih poskušamo uporabiti ob spoštovanju razmer, da ne uporabljamo javnega prevoza, kot so mestni avtobusi, tramvaji itd.

Z električnimi kolesi Xplorer lahko z enim polnjenjem varno prevozite do petdeset kilometrov.


Pri naročilu električnega kolesa Xplorer uporabite promocijsko kodo ebikeSLO in pridobite popust v višini 600 € !!!


E-kolo Xplorer Silver Line 26 "

E-kolo Xplorer Silver Line 28"

E-kolo Xplorer Silver Line Lady 26 "

E-kolo Xplorer Silver Line Lady 28"


Xplorer Silver Line ima 250W motor, in doseže največjo hitrost 25 km / h, tako da se lahko enostavno odpeljete kamor koli. Zahvaljujoč 26-palčnim kolesom bo vožnja stabilna in udobna, za varno vožnjo pa so na voljo Tektro zavore. Zahvaljujoč 28-palčnim kolesom bo vožnja stabilna in udobna, za varno vožnjo pa so na voljo Tektro zavore.



E-kolo Xplorer City Vibe 20 "


Xplorer City Vibe e-kolo ima 250W motor, ki doseže največjo hitrost 25 km / h, tako da se lahko brez težav zapeljete kamor koli želite. 20-palčna kolesa naredijo vožnjo stabilno in udobno, zavore Tektro pa vožnjo varno.



E-kolo Xplorer City Flow 26 "


Z motorji z močjo 250 W, ki dosežejo največjo hitrost 25 km na uro, boste na cilju brez vsakega znoja. 26-palčna kolesa naredijo vožnjo stabilno in udobno, na voljo pa so tudi Tektro zavore za varno vožnjo.



Izogibajte se javnemu prevozu in ohranite svoje zdravje in zdravje svojih najbližjih z odlično ponudbo Xplorer.


Vnesite promocijsko kodo na ebikeSLO in si zagotovite popust v višini 600 €!