Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Uporabe tekalne steze

Tekalna steza je preprost način, da dosežete svoj dnevni cilj, 20 do 30 minut vsakodnevne dejavnosti brez prevelikih naporov. Iz udobja doma privedite telo v vrhunsko obliko. Ne glede na to, ali je vaš cilj izguba teže, boljša kondicija ali krepitev mišic, lahko hitro dosežete želene rezultate s tekalno stezo. Idealno za začetnike in napredne uporabnike.


Učinkovita in enostavna za uporabo

Od vseh fitnes naprav so najpreprostejše tekalne steze. Tekalna steza Xplorer je zložljiva in ne zavzame preveč prostora v vašem domu, ko jo ne uporabljate. Po vadbi jo lahko zložite in odložite do naslednje vadbe. Zaslon prikazuje hitrost, porabljene kalorije, hitrost, pulz, razdaljo in čas. Možnost optičnega branja prikazuje vse naštete možnosti in vam omogoča sledenje celotni vadbi.


Magnetne tekalne steze

Magnetna tekalna steza ne zahteva električne energije. Če iščete cenovno ugodno in učinkovito tekalno stezo so Xplorer Magnetne tekalne steze idealna izbira za vas. Cenovno in enostavno za uporabo, boste lahko učinkovito trenirali v udobju svojega doma. Magnetni trak ustvarja obremenitev z magnetom, katerega razdaljo uravnavamo z obračanjem nastavitvenega gumba, ko so magneti blizu, je obremenitev večja in obratno. Magnetno - mehanski trak uporabnik poganja z lastno silo, ko hodi ali teče po traku. Tovrstna vadba zahteva večjo zavzetost med treningom in večjo porabo energije, kar je odvisno tudi od obremenitve, ki jo naravnate na svoji Magnetni tekalni stezi. Magnetna tekalna steza zahteva vaš vložek energije med treningom, brez porabe električne energije, zato je lahko vadba še bolj intenzivna, kot vadba na elektromotorni tekalni stezi.