Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Medicinka je ena od najenostavnejših, najzabavnejših in raznolikih orodij za vajo na svetu. Prav tako je eno od najstarejših, saj obstajajo zapisi, ki opisujejo vaje s težko žogo, stari tisoč let. V tem dolgem obdobju so se razvile mnoge tehnike za vaje z medicinko, dovolj raznolike, da lahko z eno medicinko krepite prav vse mišice na telesu.

Medicinke so popularne v šolah pri telesni vzgoji in tudi zato, ker so zabavne za vaje v paru. V današnjem blogu bomo predstavili nekatere vaje, ki jih lahko izvajate s prijatelji ali svojimi partnerji. Na ta način se boste bolj zabavali, kot da bi vadili sami, hkrati pa boste imeli več motivacije za redno vadbo.


1. Vaje za trebušne mišice

Vaje za trebušne mišice


2.Ruski twist

Ruski twist


3. Stoječi twist

Stoječi twist


4. Soročno prsno metanje

Soročno prsno metanje


5. Soročno bočno metanje

Soročno bočno metanje


6. Zgoraj-spodaj

Zgoraj - spodaj


7. Visoki in nizki twist

Visoki i nizki twist


8. Trebušne vaje z metom

Trebušne vaje z metom


Sedaj ko veste kaj narediti, hitro najdite partnerja ali partnerico ter pričnite vaditi. Če potrebujete opremo, je za Vas tu Xplorer.