Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Tudi odrasli imamo pritisk vrstnikov. Naši prijatelji igrajo veliko vlogo v našem razmišljanju in občutku. Verjamemo v njihove nasvete, verjamemo v njihove izkušnje in ponavadi imamo podobne vrednote. Toda ali so oni razlog, da smo obtičali v svojih okoliščinah? Čeprav vam ne govorimo, naj se odrečete prijateljem in družini, je bilo dokazano, da smo ponavadi najbolj podobni petim najbližjim.

 


Smo povprečje petih ljudi, s katerimi preživimo največ časa. - Jim Rohn


Pokaži mi prijatelje in jaz ti bom pokazal tvojo prihodnost.

 


Ko začnete preživljati čas z ljudmi, ki imajo tisto, kar bi želeli, boste začeli razmišljati kot oni, pridobili boste navade, ki jih imajo, in se naučili idej, ki se jih iz knjige morda ne boste mogli naučiti. Lahko jih opazujete, kako se odzivajo na težave, vidite stvari na nove načine in sprejemate odločitve, o katerih morda niste razmišljali.


Včasih moramo prekiniti in oceniti svoje odnose, da ugotovimo, ali nam tisti okoli nas pomagajo ali ovirajo. Sprememba okolja bo morda potrebna za lažje doseganje ciljev, pridobivanje boljših navad in povečanje kroga vpliva. Morda obstajajo ljudje, ki so strupeni za vaše življenje, s katerimi ne bi smeli preživeti časa. Morda vas najdejo še drugi, ki vas navdihujejo in dvigujejo in si upajo postati boljša oseba.


Kako torej spremeniti naš položaj? Oglejte si te nasvete iz knjige Lea Vidricha "Ljudje okoli vas vplivajo na osebni uspeh":


1. Zapiši in poglej pet ljudi, s katerimi preživiš največ časa.

2. Pomislite na teh pet ljudi, njihov uspeh, srečo, dohodek itd.

3. Ocenite, ali so ti ljudje tam, kjer želite biti, ali vam bodo pomagali preiti na naslednjo stopnjo.

4. Izberite, s kom želite preživeti več časa.

 


Naš nasvet: Izberite dve ali tri osebe, ki jih želite imeti. Poiščite način, da se postavite v njihov prostor (povabite jih na kavo ali na tečaj, ki so ga pripravili).




Xplorer vam ponuja tekaško stezo Xplorer New York. Ta cenovno ugoden in lahek stroj lahko enostavno zložite in shranite pod posteljo ter ga je zelo enostavno premikati. Enostavna in varna vadba vam bo dala užitek pri teku in vrhunski vadbi doma ali v pisarni. Tekalna steza Xplorer New York ima aplikacijo EQiSports, s katero lahko spremljate svoj napredek, in zvočnik Bluetooth. Računalnik LCD pred sledilno vrstico spremlja: hitrost, porabo kalorij, razdaljo, čas.


Lahko ga naročite takoj pri našem partnerju mimovrste.com s klikom TUKAJ!