Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Iščete načine, kako narediti več korakov čez dan, ne da bi se počutili, kot da bi morali za to nameniti veliko časa in energije? Predlagali vam bomo nekaj idej za motivacijo.


Avto parkirajte čim dlje od cilja


Če lahko razmislite o malo dodatnega časa, da pridete do cilja, razmislite o parkiranju čim dlje, da boste lahko naredili več korakov. Naj bo za vas rutina kot igra. Če na stvari gledamo tako, jim pomaga, da postanejo bolj zabavne, ko si prizadevamo za ustvarjanje nove navade.


Naj bodo vaši sestanki gibljivi


Če vaša pisarna to dopušča, razmislite o tem, da bi svoj naslednji osebni sestanek organizirali na poti – samo pojdite pred pisarno in se lepo sprehodite. Zelo verjetno je, da bi oseba, s katero se srečujete, raje tovrstno srečanje raje sedela v zastareli pisarniški sobi.


Če je vaš sestanek po telefonu, lahko storite enako. Presenečeni bi bili, kako daleč lahko prehodite med 30-minutnim telefonskim klicem, ki bi ga sicer preživeli sedeti. Med odmorom za kosilo se lahko sprehodite. Hoja, zlasti na prostem, je odličen način za dajanje energije in osvežitve za drugo polovico delovnega dne, poleg tega pa je odlična priložnost za vadbo pred ali po obroku.


Sprehodite se z vsakodnevnimi opravili


Dokončanje dnevnih opravil, ki bi jih redno opravljali na enem mestu, lahko prilagodite tako, da optimizirate število korakov, ki jih naredite. Lahko je preprosto: med tem samo hodite naokoli. Ko boste enkrat vstopili v ta način razmišljanja, boste vsak dan na nogah in to lahko vključite v svoje zadeve.


Ples


Ni nujno, da je to uradni dogodek. Preprosta nastavitev najljubše pesmi in plesa vsakič, ko greste pripravljat večerjo, zajtrk ali začnete s pranjem perila, lahko resno dodate korake. Tako boste naredili več korakov, nekoliko povečali srčni utrip in hkrati dvignili razpoloženje in energijo.


Pojdite po stopnicah namesto z dvigalom


Dvigala in tekoče stopnice so super, če pa si to lahko privoščite. Potovanje po stopnicah je odlična vaja in to je nekaj, kar je mogoče doseči vsak dan. Tudi če je vaš cilj daljši, lahko hodite vsaj del poti, preden se odločite za hitrejšo pot.


Nastavite opomnike


Odličen način, da ne pozabite narediti več korakov, je nastavitev opomnikov v računalniku ali pametnem telefonu. Očitno je izhod ven odličen, vendar lahko to storite v zaprtih prostorih, če vam primanjkuje časa. Sprehodite se po sobi, preden se vrnete k temu, kar ste počeli.


Izberite vaje, ki jih imate radi


Poznate tiste vaje, za katere mislite, da bi jih morali »narediti«, a v resnici ne uživate? Ne delaj jih! Vaja bi morala hraniti vašo dušo tako kot vaše telo, zato se vprašajte, kaj radi počnete, pa naj bo to plezanje, tek, joga, pilates ali ples. Če ne veste, poskusite nekaj in poglejte, kaj vas navdihuje, da se naučite in rastete več.
Xplorer vam ponuja tekaško stezo Xplorer New York. Ta cenovno ugoden in lahek stroj lahko enostavno zložite in shranite pod posteljo ter ga je zelo enostavno premikati. Enostavna in varna vadba vam bo dala užitek pri teku in vrhunski vadbi doma ali v pisarni. Tekalna steza Xplorer New York ima aplikacijo EQiSports, s katero lahko spremljate svoj napredek, in zvočnik Bluetooth. Računalnik LCD pred sledilno vrstico spremlja: hitrost, porabo kalorij, razdaljo, čas.


Lahko ga naročite takoj pri našem partnerju mimovrste.com s klikom TUKAJ!