Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Pomaga pri hujšanju


Xplorer Diamond je odličen način za kurjenje kalorij. V samo 10 minutah lahko porabite od 40 do 80 kalorij, odvisno od vaše telesne teže in intenzivnosti vadbe. Je odličen način za izgubo maščobe v spodnjem delu telesa, saj aktivira zadnjico, kvadriceps, stegenske mišice in meča.


Krepi zdravje srca


Kardio vaje pospešijo srčni utrip in pospešijo delo srčnih mišic. Vadba na sobnem kolesu Xplorer Diamond ima velik učinek na srce in ožilje.


Izboljša moč


Na sobnem kolesu Xplorer Diamond lahko nastavite upor kolesa na 8 težavnostnih stopenj. Če želite izboljšati moč nog in spodnjega dela telesa, morate močneje pritiskati na pedala.


Zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen


Sladkorna bolezen je tesno povezana z debelostjo. Torej lahko izguba teže pomaga zmanjšati tveganje za sladkorno bolezen. Sobna kolesa odlično kurijo kalorije in vam lahko pomagajo pri izgubi teže.



Izboljša gibljivost sklepov


Vožnja s sobnim kolesom Diamond pomaga izboljšati obseg gibanja vaših sklepov. Uporablja se za kolena, gležnje in kolčne sklepe. Ko poganjate pedala, se vsi ti sklepi vrtijo, kar izboljša njihov obseg gibanja in jih okrepi.

Krepi delovanje možganov


Sobno kolo Xplorer Diamond pomaga izboljšati kognitivne funkcije, spomin in pozornost. Dobri hormoni, ki se sproščajo med treningom, in delovanje pedaliranja igrajo pomembno vlogo. Na splošno je kolesarjenje dobro za vaše duševno zdravje.


Zmanjšuje stres


Vsaka oblika vadbe pomaga sproščati hormone dobrega počutja. Sobno kolo vam pomaga tudi pri potenju in kurjenju kalorij. To zmanjša raven stresa in spodbudi sproščanje serotonina.


Izboljša ravnotežje


Sobno kolo Xplorer Diamond prav tako pomaga izboljšati ravnotežje, koordinacijo in hojo. Še posebej je koristen za starejše in ljudi, ki okrevajo po kronični možganski kapi. Pomaga tudi pri preprečevanju padcev in zlomov pri starejših.


Poveča vzdržljivost


Vzdržljivost se ne zgradi v enem dnevu. Potreben je čas in praksa. Vendar pa ga lahko pospešite tako, da svojemu režimu vadbe dodate sobno kolo Xplorer Diamond. Z lahkoto in brez prehitrega zadihanja boste lahko opravili kateri koli kardio trening ali vadbo za moč.


Vadba z majhnim učinkom


Vaje na sobnem kolesu Xplorer Diamond so vadbe z majhnim učinkom v primerjavi z drugimi oblikami kardio vadbe, kot sta Zumba in tek. Lahko se usedete v sedlo in vrtite pedala na poti do boljšega zdravja.


Odlično za toniranje


Sobno kolo je odlično tudi za toniranje spodnjega dela telesa. Deluje na zadnjico, stegenske mišice, kvadricepse in meča. Izgubili boste maščobo na nogah in pridobili mišično maso.


Je priročen za uporabo


To morda res ni koristno za zdravje, koristi pa vašemu zdravju. Če vam ni udobno kolesariti sem in tja v službo ali šolo, je sobno kolo odlična možnost za ohranjanje kondicije. Prav tako se zlahka izognete vročini, onesnaženosti, prahu, dežju in vsem drugim zunanjim dejavnikom, ki vam lahko preprečijo vadbo.


Z minimalnimi prostorskimi zahtevami in naprednimi funkcijami vam Xplorer Diamond pomaga pri treningu vzdržljivosti in hujšanju, hkrati pa izboljša telesno sestavo, pretok krvi, zdravje srca, sklepov in mišic. Poleg tega so dodatne prednosti povečana vzdržljivost, izboljšana kakovost spanja, izboljšana drža in zmanjšan stres.


Kurjenje kalorij še nikoli ni bilo lažje, zdaj pa je to mogoče z Xplorer Diamond iz udobja vašega doma!