Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Mnogi ljudje verjamejo v mite o zdravi prehrani in telesni vadbi. Zato ne morem doseči svojih fitnes ciljev. Če želite videti zdravo in doseči želeno postavo, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati.


Dietna raznolikost


Vaše telo potrebuje vse vrste hrane, raznolikost vaše prehrane pa bo prinesla številne koristi za zdravje in lepoto. Na primer, večina ljudi v svoji prehrani potrebuje malo beljakovin, ogljikovih hidratov in celo maščob, da zgradi lepo telo.


Počitek in okrevanje


Dober spanec in počitek sta bistvena za napredek in za vaše zdravje.


Po potrebi prilagodite svojo prehrano


Zelo stroga prehrana, ki vas nenehno strada, ni dobra dolgoročna rešitev za hujšanje. Pri ustvarjanju prehrane bodite pametni - bodite ustvarjalni in bodite realni pri izbiri hrane. Priporočamo majhne obroke, ki vsebujejo ogljikove hidrate, maščobe in beljakovine.


Nasveti za hujšanje


Ne preskočite obrokov. Pridobite težo, ko je vnos kalorij večji od vaših potreb. Ko ne jeste, se vaš metabolizem upočasni in lahko shranite telesno maščobo.


Pazite na tekoče kalorije


Nekateri ljudje imajo zelo strogo prehrano, vendar pijejo sokove z veliko kalorijami in veliko sladkorja. Pri tem bodite previdni in pijte dovolj vode. Voda je bistvena za splošno zdravje in hidracijo med vadbo.


Verjemite v postopek


Ne pričakujte, da boste v dveh tednih videti 50 kilogramov lažji! Bodite disciplinirani in dosledni in videli boste rezultate.Pri kuhanju bodite pametni


Ne pozabite, da lahko katera koli aroma, olje in dodana sestavina povečajo kalorije.


Ne delajte ur in ur kardio treninga


Kardio pomaga pri kurjenju kalorij, vendar ni edina rešitev za hujšanje - tudi vi se morate zrediti! Dvigovanje uteži pomaga pri izgradnji mišic, aktivira vaš metabolizem in porabi veliko kalorij


Naj bo to način življenja


Zdrav življenjski slog, vključno z gibanjem in pravilno prehrano, je ključ do dolgoročnih rezultatov. Začnite z majhnimi spremembami in se osredotočite na svoje cilje.

Ne pozabite biti potrpežljivi in ​​verjeti v proces!