Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Ena stvar, ki je pogosto spregledana, ko gre za električne skuterje in njihovo delovanje, so njihove pnevmatike.


Obstajajo 3 različne vrste pnevmatik za električne skuterje: pnevmatike, polne in polne pnevmatike.

Pnevmatike so edini stik vašega skuterja s tlemi, kar pomeni, da vas ščitijo pred padcem.



 Masivne pnevmatike z dolgo življenjsko dobo delujejo kot pnevmatike, brez nevarnosti predrtja in poškodb. Poleg tega edinstven prenos energije, ki ga zagotavlja trdna pnevmatika, zmanjša poskakovanje in spodbuja odlično stabilnost.



Polna guma je nekaj, kar ni novost na trgu in ni v široki uporabi. Cilj polnih pnevmatik je imeti pnevmatiko kot trdno pnevmatiko, ki je ni mogoče preluknjati, hkrati pa lahko zagotavlja učinek blaženja. Polne pnevmatike uporabljajo enako vrsto gume kot polne pnevmatike ali pa so narejene tako, da so zračni žepi v pnevmatikah odprti, zaradi česar so manj toge.


 Prednosti polnih pnevmatik na romobilu


• Odporen na predrtje

• Učinek amortizacije

• Bolj odporen na druge pogoje

 


Trdne pnevmatike vam bodo dale mir, da ne bo nobenih okvar. Hkrati vam bo omogočil lažjo vožnjo kot polne pnevmatike in vam jih ni treba menjati tako pogosto kot pnevmatike. Ker za njihovo izdelavo potrebujejo več materiala, so pogosto težje in dražje od običajnih pnevmatik.


Zadnje čase vsi, ki imajo e-romobile, poskušajo zamenjati klasične gume s polnimi in tako privarčevati, saj ne bo več predrtja.


Z električnim skirojem Xplorer S6 te težave ne boste imeli, saj ima več tovarniško polnih pnevmatik 10". Tako boste na začetku prihranili okoli 50 €, kolikor stane nakup novih pnevmatik z menjavo na servisu.