Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Promo kupon - kako uveljaviti pravico in izkoristiti kupon?


Želite uporabiti promocijski kupon na Xplorerju? Tukaj je hitra vadnica!



Promocijske kode se generirajo v sodelovanju z našimi partnerji in se lahko uporabljajo za določen asortiman blaga in blagovnih znamk, ki so v danem trenutku v ponudbi.



Naročniki na naše novice prejmejo kupone z najugodnejšimi popusti. Prav tako je kupone mogoče prenesti na Facebook strani ali preko drugih promocijskih akcij. Če želite biti upravičeni do kuponov z najboljšimi popusti, spremljajte našo Facebook stran ali se prijavite na Newsletter.



Pri nakupu blaga na Xplorerju je možno uporabiti samo eno promocijsko kodo, ne glede na to, ali ste osvojili več kot eno.


Promocijsko kodo vnesete v za to namenjeno polje med kreiranjem naročila v vaši košarici.



Ko zaključite z nakupom, pojdite na pregled košarice. Razdelek »Kupon za popust« se nahaja na desni strani zaslona poleg vseh vaših naročil. Vnesite novo promocijsko kodo in potrdite.



In to bi bilo vse!



Želimo vam prijetno nakupovalno izkušnjo na Xplorerju.