Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Poletje je pred vrati in pravi čas, da se usedete na kolo in raziščete mesto. Toda vaše kolo mora biti udobno — kar pomeni, da ustreza velikosti vašega telesa in nudi izkušnjo vožnje brez motenj.


Zakaj bi morale ženske nad 30 let to poletje kupiti kolo


Kolesarjenje je odličen način za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga, hkrati pa uživate v številnih prednostih, ki jih ponuja kolesarjenje. Čeprav mnogi mislijo, da je kolesarjenje rezervirano le za mlajšo populacijo, je v resnici kolesarjenje lahko izjemno koristno za ženske nad 30 let. V tem spletnem dnevniku raziskujemo več razlogov, zakaj bi morale ženske te starosti dati priložnost kolesarjenju in uživati ​​njegove prednosti.


Izboljšanje telesne pripravljenosti


Ko se staramo, je pomembno, da ostanemo v dobri formi, da ostanemo zdravi. Kolesarjenje je odličen način za izboljšanje srčno-žilne kondicije, krepitev mišic in izboljšanje vzdržljivosti. Redno kolesarjenje lahko pomaga ohranjati optimalno telesno težo in izboljša splošno zdravje.


Zmanjšanje stresa


Ženske po 30. letu se pogosto soočajo z različnimi izzivi in ​​stresnimi situacijami, kot so službene, družinske in druge obveznosti. Kolesarjenje je lahko odličen način za zmanjšanje stresa in napetosti. Telesna aktivnost sprošča endorfine, znane kot "hormoni sreče", ki izboljšujejo razpoloženje in zmanjšujejo stres.


Druženje


Kolesarjenje je lahko tudi družabna dejavnost. Obstajajo številne kolesarske skupine in organizirane vožnje, ki se jih lahko udeležite. Daje vam priložnost, da spoznate nove ljudi, razširite krog prijateljev in uživate v skupni strasti do kolesarjenja. Družbena interakcija, ki jo omogoča kolesarjenje, je lahko izjemno koristna, še posebej v starosti, ko so socialni stiki pomembni za ohranjanje duševnega zdravja.


Okoljska ozaveščenost


Vse več ljudi se zaveda, da je treba ohranjati okolje in zmanjševati onesnaževanje. Kolesarjenje je okolju prijazen način prevoza, ki zmanjšuje izpuste škodljivih plinov in prispeva k ohranjanju narave. Kot ženske, starejše od 30 let, imate priložnost biti zgled


Med kolesarjenjem hkrati uporabljate več mišičnih skupin v kvadricepsih, stegenskih mišicah in zadnjici. Okrepite svoje jedro, ki vključuje mišice trebuha, spodnjega dela hrbta in strani, ki podpirajo hrbtenico in vam pomagajo ostati pokonci. Z manj stresa in teže na sklepih spodnjega dela telesa je to odlična dejavnost z majhnim učinkom. Uživate lahko v prednostih kolesarjenja brez bolečin v sklepih.



Mestno kolo Xplorer Grazia Coral leopard 28" in Grazia beige 28"


Mestna kolesa za dame s posebnim življenjskim slogom. Eleganten, funkcionalen in udoben, zasnovan za vsakodnevno rutino. Najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredite, je, da uživate v vožnji, medtem ko ste na kolesu, ne glede na to, ali gre samo za obisk trgovine z živili ali za vožnjo, da ostanete v formi.


Grazia je opremljena s številnimi uporabnimi dodatki, ki bistveno izboljšajo udobje uporabe. Košara spredaj in naramnica zadaj nudita številne možnosti za varen transport vaše torbe, stvari iz trgovine, garderobe..., kar je zelo priročno in še več, košara preprosto izgleda odlično! Nad kolesi so barvni blatniki, ki ščitijo kolesarja pred vodo in umazanijo. Ščitnik za krilo v modelnem vzorcu. Tu je tudi osvetlitev, ki zagotavlja ustrezno vidljivost in varnost pri vožnji v temi.



Kolo Xplorer ALOHA 26"


Elegantno, udobno in zanesljivo kolo retro dizajna, ustvarjeno za nepozabno izkušnjo raziskovanja mesta. Uživajte v svobodi vožnje med vožnjo po mestnih ulicah, odkrivanju novih kotičkov in čudovitih pokrajin.


Odkrijte mesto na edinstven način z našim ženskim mestnim kolesom. Izkoristite priložnost za uživanje na svežem zraku, začutite veter v laseh in raziščite vse skrite kotičke mesta. Zagotovite si svoje kolo še danes in začnite nepozabne avanture na dveh kolesih!