Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Postavite si cilje in rok


Eden najučinkovitejših dejavnikov pri vztrajanju v telovadnici je imeti cilje in določiti rutinske roke za vadbo. Svojega lahko dobite pri osebnem trenerju, internetu ali prijatelju. Glavna stvar je, da imate v mislih končni datum, do katerega želite dokončati program, in da imate jasno predstavo o tem, katere vaje morate izvajati vsak dan, ko ste v telovadnici. K temu velja dodati tudi prehranski vodnik. Pravi učenec pride v poštev pri prilagojeni dieti. Na ta način ima obiskovanje telovadnice svoj namen. To je bolje kot občutek, da je telovadnica opravilo, ki ga boste morali opravljati za vedno brez točke. Poskrbite, da boste vedno imeli cilj s končnim datumom.


Zapišite svoje cilje in si jih oglejte


Vaše prizadevanje za samodisciplino mora biti proaktivno in pozitivno. Varnostno kopirajte pogovor z dejanji. Zapišite svoje cilje in si predstavljajte, da obstajajo. Če jih vidite na papirju, boste bolj odgovorni. Preveč ljudi se zanaša na druge, da jim pomagajo narediti stvari. Nauči se zanašati nase.


Nauči se žrtvovati


Naučite se žrtvovati za dosego svojih ciljev; boste morali plačati ceno. Ta strošek je lahko tako preprost, kot je preskok prigrizka, ali tako hud, kot je zamuda na srečanjih s prijatelji in družino. Malo popustljivosti lahko privede do velikih napak. Potrebujete le nekaj nediscipliniranih trenutkov, da se vrnete na stara pota. Namesto da se počutite, kot da zamujate te žrtve, jih glejte kot pridobitve. Dobiček glede na vaše notranje moči, dobiček glede na vašo sposobnost, da se odmaknete od šibkih. Vsako žrtvovanje je zmaga vaše samodiscipline. Ostanite disciplinirani, razvijajte se in pomagajte drugim.




Celotno ponudbo fitnes naprav Xplorer si lahko ogledate s klikom TUKAJ!