Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

E-skiro so vse bolj priljubljen način prevoza v urbanih okoljih. So tihi, okolju prijazni in praktični za vsakodnevno vožnjo. Eden zadnjih dodatkov na trgu je Segway F2 E, inovativen e-skiro, ki združuje stil, zmogljivost in varnost. V tem blogu bomo raziskali specifikacije Segway F2 E in ugotovili, zakaj je ta e-romobil idealna izbira za kolesarje vseh stopenj izkušenj.


Segway F2 E je popoln za vsakodnevno vožnjo in zabavno vožnjo na prostem. Z dolgim ​​dosegom do 40 km boste imeli izjemno izkušnjo vožnje. F2 E je bogat s funkcijami, a stroškovno učinkovit in ponuja tisto, kar potrebujete, z različnimi vidiki, kot so dvojni zavorni sistem, integrirani indikatorji, sistem za nadzor zdrsa pogonskih koles (TCS), nadgrajene pnevmatike in več. Zahvaljujoč inteligentnim funkcijam in visoki zmogljivosti F2 E naredi vašo vožnjo varno in zabavno.


Segway F2 E je zasnovan za največjo težo kolesarja do 120 kg, zaradi česar je primeren za širok krog uporabnikov. Ne glede na vašo zgradbo ali velikost se lahko med vožnjo s tem e-mobilom počutite varno in udobno.



Ob naročilu vpišite promocijsko kodo ENJOY in pridobite 20% popust!




S hitrostjo do 25 km/h vam Segway F2 E omogoča hitro potovanje skozi mesto ali predmestje. Ne glede na to, ali se vam mudi ali preprosto želite začutiti veter v laseh, vam bo ta e-mobilni telefon zagotovil vznemirjenje, ki ga iščete.


Segway F2 E ima impresiven doseg do 40 km, zaradi česar je idealen za vsakodnevne vožnje ali krajša potovanja. Brez skrbi, da bi vam zmanjkalo baterije, lahko svobodno raziskujete svojo okolico in uživate v vožnji brez potrebe po pogostem polnjenju.


Segway F2 E lahko prenese naklone do 18%. Motor z močjo 400 W omogoča enostavno plezanje po hribih, kar vam daje prilagodljivost za vožnjo po različnih terenih.


Moč motorja 400 W zagotavlja gladko pospeševanje in stabilnost med vožnjo. Ne glede na to, ali ste v mestu ali na odprti cesti, vam bo Segway F2 E dal moč, ki jo potrebujete za varno vožnjo.


Z baterijo 367 Wh (10200 mAh) vas lahko Segway F2 E popelje na dolga potovanja brez skrbi glede porabe energije. Ta učinkovita baterija zagotavlja dovolj moči za dolgotrajno vožnjo in minimalen čas polnjenja.


Varnost je vedno na prvem mestu in Segway F2 E ima zanesljivo sprednjo disk zavoro, ki zagotavlja hitro ustavljanje in stabilnost med vožnjo. Ne glede na razmere na cesti se lahko zanesete na to zavoro za varnost in nadzor.


Segway F2 E ima poleg sprednje kolutne zavore tudi električno zavoro na zadnjem kolesu. Ta kombinacija zavor zagotavlja dodatno varnost in popoln nadzor nad e-skirojem.


Pod podnožjem Segway F2 E so vgrajene ambientalne luči. Te luči ne zagotavljajo le estetskega videza, ampak tudi izboljšajo vidljivost med vožnjo.


Segway F2 E ponuja tri načine vožnje: Eco, Drive in Sport. Način Eco je idealen za varčevanje z energijo in povečanje dosega, način Sport pa omogoča hitrejše pospeševanje in višjo končno hitrost. Drive je dobro ravnotežje med tema dvema načinoma. Poleg tega ima Segway F2 E tudi način hoje, ki vam omogoča enostavno potiskanje, ko ne kolesarite.


Varnost je najpomembnejša, še posebej pri nočni vožnji. Segway F2 E je opremljen s certificiranimi odsevniki – sprednjimi, zadnjimi in stranskimi odsevniki E-MARK – ki povečajo voznikovo vidljivost v prometu, zaradi česar je na cesti varnejši.