Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Kolesarjenje je zelo priljubljen šport. Kolesarijo radi tako mladi kot starejši, saj tovrstna aktivnost prinaša veliko prednosti.


Doma sobno kolo vedno pride prav. Sobna kolesa so postala zelo dostopna, tako da si jih lahko privošči skoraj vsak. Če pa ste zahtevna stranka, ki želi imeti najboljše sobno kolo, je na primer sobno kolo Xplorer odlična izbira.


Kvalitetno sobno kolo po ugodni ceni


Gre za sobna kolesa Xplorer, ki si jih lahko podrobneje ogledate v spletni trgovini. Trenutno prednjači sobno kolo Xplorer Diamond, ki se ponaša s številnimi prednostmi.



Xplorer Diamond je idealna naprava za vadbo za začetnike in napredne uporabnike, saj lahko izberete lahkotno ali intenzivno vadbo. Vadba z magnetnim kolesom zmanjšuje maščobo, krepi mišice in izboljšuje srčno-žilni sistem. Kurjenje kalorij še nikoli ni bilo lažje in zdaj je to mogoče iz udobja vašega doma. Trakovi za pedala omogočajo učinkovitejše poganjanje s potiskom navzdol, pa tudi z dvigovanjem.


Ko bo sobno kolo prispelo na vaš dom, ga postavite v posebej oblikovan kotiček, kjer boste lahko v miru telovadili. Pomembno je tudi, da opremo, kot je sobno kolo, uporabljate povsem pravilno. Če ste začetnik, vam prvi dan ni treba narediti preveč kilometrov.


Uživajte v treningu! :)