Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

V vsem informacijskem kaosu, ki smo mu danes priča, pogosto poskušamo globoko vdahniti venomer, ko se spomnimo, da smo ostali brez zraka.


No, če smo pozitivni, tudi to ni tako slabo, na primer, če ravnokar mimo vas zapelje stari avtobus z oblakom dima, ki ste ga na srečo samo malo vdihnili, čeprav si niti to niste želeli.


Ko smo že pri sreči, ki jo mi pogosto najdemo v domačem hladilniku, naši pobalini točno vedo kje se sreča nahaja. Seveda, ravno tam, kjer nam povzroča največ sivih las. Tarča je seveda vse tisto nezdravo, osladno, pisano, agresivno in poneumljeno, ki jo zlahka zadanejo. Seveda ne vedo, da s tem postanejo tudi sami vaša tarča. Vprašanje je le, kako dobro pa vi zadanete?

Ja vem kako…. Tokrat je zelo enostavno.


Sledi recept:

Najprej si dopustite in sprejmite možnost, da kadar vidite pištolo še ni nujno, da je povezana z neumnostjo in agresijo. OK, lahko da je neumno ali agresivno vam, torej samo vam, ki si morate to misel izbiti iz glave, potem pa nadaljujete z drugim korakom :) . Informiranje o izdelku. Po tem, ko ste ugotovili, da je igračka veliko več, kot čista neumnost, jo kupite, razpakirajte, priklopite na smartphone in jo izročite neučakanemu otroku, ki nestrpno čaka ob strani. Zadnje in najlažje dejanje je izbor iger in nalaganje aplikacije s App store-a.


Zakaj vam predlagam vse to kar govorim?

Zato ker lahko popolnoma upravljate način, s katerim bo vaš otrok preživel svoj prosti čas. Kar je zagotovo je to, da boste za preko 90% njihovih predlogov verjetno našli prav toliko argumentov zakaj ne. Za razliko od večino drugih iger, AR konzole prinašajo dve ključne velike prednosti: otrosi se bodo zagotovo začeli gibati in možnosti, da bodo utrujeni hitreje zaspali so velike. Drugu pa zato, ker ne samo, kot pri klasičnih igricah, kjer se samo strelja, imate neverjetno možnost otroka končno navdušiti za izobraževanje.


Zaključimo vrstni red:

Kupite AR konzolo – ustrezne baterije na ustrezen način vstavite v pištolo – če ste to naredili dobro, se bo napravica odzvala (zasvetila bo lučka na strani) – naložite aplikacijo SuperAR in AR gun – vklopite bluetooth – postavite smartphone v za to predvideno mesto na pištoli – umaknite se v kakšen miren kotiček in se za kakšno urico oddahnite.


Za tiste, ki bi želeli vedeti več:

Informirajte se preko naših blogov o tehnični specifikaciji, da se lažje odločite katero konzolo izbrati, popularne igrice na trgu, načinu spojitve konzole z smartphone, za morebitna dodatna vprašanja, ki bi se pojavila, pa še niso bila obdelana, lahko vedno še postanejo moja nova tema za tipkanj.