Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Augmented reality - kako lahko z njo napredujemo?

30. november 2018 15.28.58 CET

Ali menite, da je razširjena realnost čuden koncept prihodnosti? Presenečeni boste, ko izveste, da je izraz star 50 let. Načeloma se razširjena realnost nanaša na realnost, ki dodaja kontekstualne sloje informacijam v realnem času v naši viziji sveta. Najbolj znan primer AR je Pokémon Go igra, ki je obnorela milijone ljudi po vsem svetu, ki z mobilnimi telefoni lovijo Pokemone po pisarni, nakupovalnih centrih ali doma.


Razen dejstva, da je večina AR danes vezane na zabavo, je razvoj razširjene resničnosti lahko zelo koristen za naše vsakodnevno življenje. AR bi kmalu lahko začeli uporabljati na vseh področjih in v panogah. Predstavljajte si, da želite obiskati destinacijo in jo lahko popolnoma raziščete preden greste tja. Lahko pa tudi preverite vse izdelke v trgovini z vsemi podrobnostmi, cenami in funkcijami, ne da bi šli v trgovino. Preprosto vam ni treba čakati na podporo strankam pri reševanju nekaterih težav, ki jih imate, ta podpora z kamero "vstopi" v vaš svet in rešuje, kar je potrebno? Da, to je mogoče in veliko bližje nam je, kot si mislimo.


AR bi lahko prav tako reševal življenja. Vzemite npr. policiste ali gasilce, ki gredo na teren, kjer ne vedo kaj jih točno čaka. Z AR lahko dobijo virtualni zemljevid prostora, kamor prispejo in tako bolje pripravijo vsa potrebna sredstva.


Dokler ne dobimo vseh teh prednosti predse, predlagamo, da se prepustite odlični zabavi, ki jo lahko nemudoma dobite z našimi AR konzolami. Prenesite aplikacijo Super AR ali AR konzolo, povežite svoj mobilni telefon z bluetoothom in zaščitite svoj svet pred sovražnikom. Zabava je zajamčena!