Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

AR top 5 aplikacij

10. december 2018 09.09.05 CET

Aplikacije AR, ki jih lahko uporabljate na konzolah Xplorer, so brezplačne. In to je verjetno najboljši del zgodbe. Ko prideš do svoje AR konzole, brezplačno naložiš uporabo Super AR ali AR Gun (odvisno od tega, katero konzolo imaš) in uživaš v več kot 20 različnimi igrami, ki so v eni aplikaciji. Spodaj je naš izbor top 5 aplikacij za AR konzolo.


1. Fruit Ninja - Kdo pravi, da je večina iger nasilna? Z Fruit Ninja se vaša realnost razširi s sadjem, ki ga ustrelite skozi vesolje in zbirate točke. Ni krvi, čista kot solza.

2. Morsko vojno - Za tiste malo drzne in tiste, ki si želijo nekaj več kot sadje, obstaja morska vojna. Udobno se namestite za konzolo, namerite po ladjah in osvojite točke!

3. Boj proti letalu - Ne bojte se višine? Odlično! Zato priporočamo Fighting Plane, kjer točke spuščajo sovražna letala.

4. God of Gun Battle - Pojdi po vesolju, pozdravi sovražnike, jih uniči, preden oni tebe in premagaj adrenalinske nivoje. Kaj čakaš?

5. Tank Hero - Če želite nekoliko drugačno stvarnost, priporočamo Tank Heroja. Tukaj ste v vlogi tanka, ki gre čez vse ovire pred sabo.


Seveda je to samo naša izbira. Čakamo, da prenesete aplikacijo in nam delite svoje najljubše igre.