Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

ARGunPro - nova AR aplikacija

11. maj 2018 16.17.59 CEST

V trgovino Play in App Store je prišla nova aplikacija za AR konzole: ARGunPro.Seveda, odločili smo se jo preizkusiti skupaj z vsemi igricami, ki so v tem paketu, so popolnoma brezplačne, imeti morate le AR konzolo.

Aplikacija na žalost ni optimizirana za uporabo z joystickom (Proton in Blaster), se pa zato lahko uporablja na vseh Xplorer AR konzolah. Glavni nabornik je polen različnih igric od katerih se morajo zahtevnejše posebej naložiti.


Kar se tiče samih igric, je polovica AR, pol pa VR torej polovica se odvija v vašem okolju, polovica pa v grafičnem okolju same igrice. AR izkušnja je izboljšana, saj se objekti iz igric gibajo naravno, na zaslonu pa se vam pojavijo slike okolice v polni resoluciji, kar dodatno vpliva na izboljšanje izkušenj pri igri.
via GIPHYvia GIPHY