Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Mislim, da nisem edini, ki še vedno uporabljajo žične slušalke, pa tudi, da nisem edini, ki se sprašuje, zakaj se še vedno uporabljajo žice, če v tem času na trgu lahko najdemo toliko Bluetooth slušalke za šport, premium HiFi slušalke ali samo navadnih slušalk za poslušanje glasbe iz vašega mobilnega telefona. Kolikokrat ste se z žičnimi slušalkami zapletli v nekaj ali pa, kolikokrat ste jih potegnili iz žepa kot zamotan klopčič? Verjetno si mislil, da sploh ne bi poslušal ali pa ti po dolgotrajnem odvijanju mine volja do poslušanja glasbe.


Tako sem se pošutil tudi sam, dokler nisem kupil slušalke Xplorer BQ-70. Kar se tiče cenovnega ranga, nisem veliko pričakoval. No na izgled so se mi zdele odlične za športne dejavnosti, kot je tek ali v fitnesu. kosem jih odprl, sem najprej opazil dobro obliko, ko sem jih vstavil v ušesa pa ugoden občutek, kar je bistvo. Opazil sem, da žica, ki povezuje slušalki ni predolga in se bo le stežka zavozlala in da dobro pristajajo ušesom. Tako dobro, da enostavno ne morejo izpasti, karkoli že počnete.


Seveda sem jih moral sam preizkusiti, z njimi sem šel v bližnji ulični delavniški park, kjer običajno vadim.


Čas, ko sem hodil do parka, slušalke Xplorer BQ-70 mi niso niti malo zdrsele iz ušes, celo občutka nisem imel, da jih imam v ušesih, kar me je res razveselilo, kajti take slušalke sem si želel. V času, ko sem tekel sem opazil, da je kvaliteta in čistost zvoka zelo dobra, od basaov do visokih tonov in Izolacija zvoka je bila fantastična. Ta dan sem vadil v parku res intenzivno. Skoki, počepi, sklece s ploskom,.... Itd. Slušalke so ostale v ušesih tam, kjer sem jih vstavil pred vadbo in med treningom jih ni bilo potrebno ponovno nameščati. O motnji žice da ne govorim. Sedaj jih uporabljam že mesec dni in še vedno sem z njimi zelo zadovoljen. Še vedno jih uporabljam pri treningih in odlično mi služijo.Res mi ni žal, da sem jih kupil. V kolikor še vedno oklevate, ali bi vzeli bluetooth slušalke ali ne, svetujem, da to morate imeti. Priporočam Xplorer BQ-40, BQ-50 i BQ-70 slušalke zardi tega, ker so to bile moje prve bluetooth slušalke, katere sem kdajkoli kupil in so izpolnile vsa moja pričakovanja. Cenovno so ugodne in prepričan sem, da vam bodo zelo uporabne pri športu in vsakodnevnih opravkih.


Avtor: Dominik Kosmač