Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Bulldog - električna zverina

31. december 2018 09.10.38 CET

Xplorer Bulldog je tvoj naslednji najljubši ljubimec s katerega se ne boš odlepil. Električni skuter bo idealen za vse, ki iščejo še več adrenalina in vznemirjenja pri vožnji. Veter v laseh, avanturistična vožnja in tisto najvažnejše – varnost na cesti. To prinaša naš Bulldog in to te bo zagotovo obnorelo.


To električno zver odlikuje čvrsta in stabilna konstrukcija, motor z neverjetnimi 1500 W. Več kot dovolj, da tvoja naslednja vožnja postane neponovljivo in nepozabno doživetje. Ampak pazi – če prvič sedeš na nekaj takega, ne navij plin do konca! Toplo priporočamo, da prvič štartaš počasi, dokler ne začutiš moč motorja potem, ko pa se že počutiš bolj varnega pa lahko dodajaš plin in uživaš v nekaj hitrejši vožnji.


Hitrost do 45 km/h bo idealna rešitev za vožnjo po mestu ali za izlete po naravi. Zahvaljujoč širokim gumam gre Bulldog brez težav po vseh stezah.


Zadnji čas je, da zavržeš dolgočasne načine prevoza. Izberi pametne in vrhunsko oblikovane načine prevoza, razbij rutino in vozi Bulldog, električni skuter.