Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Cherokee električni skiro

05. december 2018 09.32.43 CET

Stabilen, varen, stiliziran. Skratka - glavna faca, ki je trenutno med električnimi skiroji, je Cherokee! Na voljo je v beli in črni barvi, s stranskimi LED-svetilkami pa vam omogoča, da s pomočjo Xplorer aplikacije spremenite barvo svetlobe in sledenje vožnje z ekipo.


Za posebno prijetno vožnjo boste dobili velika 8,5-palčna kolesa in z zadnjimi disk zavorami lahko varno potujete ob vsakršnimi pogoji. Zakaj ga posebej priporočamo? Akumulator Samsung z 7.5 Ah vse pove. Eno polnjenje je dovolj za 15-20 km! Poleg tega, je, kot vsi e-skiroji iz ponudbe Xplorer Cherokee zložljiv, tako da ga lahko preprosto vzamete s seboj v šolo, v pisarni ali za druženje, ko greš domov iz mesta. Če želite na kratko parkirati, lahko to storite s podstavno nogico.


Xplorer Cherokee je idealno rešitev za izogibanje gneči po mestu, še posebej na poti do faksa ali službe. Kamorkoli greste, se ne boste oznojili ali doživeli stres. Izognite se gneči v javnem prevozu ali stresu na kolesu in takoj naročite Cherokee ter uživajte v vožnji.