Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Dash kamera Q1

16. januar 2019 09.19.39 CET

Hitrejši svet in današnji tempo življenja žal vodita do hitrejše in bolj negotove vožnje v avtomobilu. Od divjanja po cestah do prehoda skozi rdečo luč na semaforju je le vprašanje časa, kdaj se bo zgodila nesreča. Govorili smo že o tem, kako priporočamo alternativne načine prevoza, kot so električni skiroji ali električna kolesa. Toda za tiste, ki še vedno raje uporabljajo avto, priporočamo, da za varno vožnjo uporabite Dash kamero.


Xplorer nadzorna kamera Q1 vam zagotavlja varno vožnjo. Omogoča tudi polno HD ločljivost in ima G-senzor. Omogoča vam širokokotno snemanje, ima jasen prikaz, WiFi povezava omogoča povezovanje in prenos podatkov na mobilni telefon ali druge pametne naprave. Je enostaven za uporabo in namestitev.


Zakaj ga priporočamo? Z ločljivostjo snemanja v polni visoki ločljivosti lahko preprosto preberete registrske tablice in druge podobne podatke, če pride do nesreče. Namenjen je vsem, ki si želijo zabeležiti vsak trenutek potovanja in biti pripravljen na morebitne prometne nevšečnosti. Torej, če še vedno uporabljate avtomobil kot glavni način prevoza, bodite vsaj varni med vožnjo.