Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

5 Razlogov zakaj je e-skiro boljši od avtomobila

07. december 2018 09.34.07 CET

V zadnjih letih je električni prevoz postal vse bolj privlačen za prevoz po mestu. Dobesedno ga uporabljajo otroci od 4,5 let, menedžerji, zobozdravniki, študenti in stari starši z vnuki. Kaj je razlog? Najbolje, da poskusite sami mi pa bomo v nadaljevanju navedli pet nespornih dejstev za nakup električnega skiroja.


1. Ekološko sprejemljiv. Pri vožnji z elektromotorjem ni nobenih izpustov škodljivih plinov, zaradi česar je popolnoma ekološko ozaveščeno.

2. Idealno za izogibanje množici. Z električnim skirojem se je lažje izognili gneče, kot v avtu in doživljaš manj ter nervoze v prometu.

3. Enostaven za prevoz. Naši električni skiroji so zložljivi in jih je mogoče enostavno prevažati kjerkoli z vami. Ne glede na to, ali greš v pisarno, mesto ali šolo, je lahko električni skiro vedno z vami.

4. Namenjen je tistim, ki iščejo nekaj, kar je praktično za vožnjo od doma do dela. Najboljši del vožnje na električnem skiroju je, da ni gneče. Če ste v obleko in srajci, ostanete polikani do cilja, ne da bi si zmečkali obleko in brez kapljice znoja.

5. Sama vožnja daje občutek veselja in svobode, zaradi česar je otrok v vas vesel.