Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

V nobenem primeru se nismo odločili za vstop na trg električnih skirojev samo zato, ker menimo, da so električni skuterji kul prevoz. Enostavnost uporabe električnih skuterjev in možnost izogibanja kakršnim koli prometnim zastojem je razlog, zakaj so nas električni skuterji lani tako zaznamovali in zakaj smo se odločili razširiti našo ponudbo z novim modelom električnega skiroja Green City.


Obstaja vedno več podjetij, ki se odločajo izdelovati električni skiro in vedno več podjetij in ljudi, ki e-skiroje nudijo v najem, kar pomeni, da je prevoz za turiste in lokalno prebivalstvo lažji kot kdaj koli prej. Čeprav še nismo vstopili na področje najema električnih skuterjev, upamo, da bo to kmalu v bližnji prihodnosti. Priporočamo vam, da preizkusite nekaj naših električnih skuterjev iz naše ponudbe. Eden od njih je Cherokee, eleganten električni skuter z LED svetilkami in velikimi 8,5-paličnimi kolesi, ki vas bo rešil prometnih zastojev, poleg tega pa je na voljo tudi model Green City, električni skiro z nekaj manjšimi kolesi, vendar z izjemno trdno zasnovo, varno za uživanje v stabilni vožnji.


Električni skuterji niso samo praktični za vožnjo, ampak so izjemno okolju prijazni. V primerjavi z avtomobilom, ki sprosti veliko škodljivih plinov, so električni skuterji zagotovo najboljša izbira in vozilo prihodnosti. Letos bo trg e-skuterjev še večji. Ne gre samo za nas, ki bomo izbrali alternativno obliko prevoza, ampak tudi za velika podjetja, kot sta Ford in Uber, ki so že vložili znatna sredstva v razvoj trga električnih skuterjev.


Zato vas vabimo že danes, da spremenite svoje življenjske navade in vložite denar v alternativno obliko prevoza.