Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Green City električni skiro

23. januar 2019 10.22.05 CET

Električni skiro Xplorer Green City je za vse generacije! Tako kot otroci, mladina, starši, kot tudi starejše generacije lahko uživajo z našim novim modelom električnega skiroja.


Zahvaljujoč manjšim dimenzijam in teži 9 kg ga je zelo enostavno nositi s seboj. 6.5-palčna kolesa s polno pnevmatiko in sprednjim amortizerjem, bodo zadostovala za izjemno varno vožnjo tudi na zahtevnejšem terenu. Trdna in stabilna oblika modela Green City je razlog, zakaj ta električni skiro priporočamo vsem generacijam, od najmlajših do najstarejših.


Visokokakovostna baterija LG 5.2 AH in 250W motor sta najboljša kombinacija za razdaljo do 10 km z enim polnjenjem s katerima dosega hitrosti do 25 km / h. Dovolj za prijetno vožnjo v mesto, trgovino ali vožnjo do pisarne.


Green City, kot drugi modeli električnih skirojev Xplorer, je popolnoma varen za okolje in predstavlja eno najbolj ekonomično oblik prevoza.


Ta model električnega skiroja je zložljiv in ker je lahek, ga lahko brez težav nosite s seboj. Lahko ga postavite v prtljažnik in ga vzamete kamorkoli greste. Kaj potem rečeš? Ali je čas, da postanete glavna atrakcija na cesti?