Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Hoverboard - Kako izabrati

09. januar 2018 10.05.18 CET

Odločitev je padla, kupuje se! Vaš otrok se je zagrel za hoverboard. Pozanimali ste se, kaj to sploh je in kako se ga vozi.


Sedaj je potrebno izbrati še najprimernejši model vašemu otroku. Obstaja nekaj stvari o katerih se je potrebno odločiti. Teža in velikost otroka je najpomembnejša. Vsekakor je razlika med 7 letno deklico in najstnikom. Tisti manjši bodo najlažje obvladali manjše modele, kot je Code, ki je idealen za otroke teže celo od 22-23kg naprej, poleg tega pa je CODE tudi naš najlažji model in ga lahko otroci brez pomoči starejših prenašajo preko ovir.


Xplorer Code


Malo večji npr. 8-10 let, imajo običajno radi hoverboard Joker, ki lahko s svojimi večjimi 8 paličnimi kolesi premaga tudi manjše neravnine medtem, ko najstnike, manjši 6 palični ne zanimajo toliko. Najstniki želijo nekaj več.


Xplorer Joker


Želijo si možnost off-road vožnje, kot ga nudijo modeli Warrior, Viper in Hummer, še posebno Viper in Hummer, ker s svojo Tao Tao aplikacijo nudijo številne možnosti, kot so spremljanje napolnjenosti baterije, hitrost, deljenje podatkov vožnje na društvenih omrežjih, načrtovanja in beleženja poti,…


Xplorer Hummer V2


Xplorer Viper


Xplorer Warrior


Drugi vidik je oblika. Pri otrocih so barva in oblika najpogosteje odločilni. Fantom so v glavnem všeč veliki in robustni hoverboardi, kot so Viper, Hummer in Warrior, v črni ali maskirni barvi. Deklicam je najpomembnejša barva. Manjše in mlajše običajno izberejo eleganten rdeči Code, večje pa med ognjeno rdečem Viperjem ali mat rdečem Hummerjem. Kar se tiče oblike, je Joker pogosto številka ena pri izboru hoverboarda. S svojo pisano poslikavo iz teme Jokerja iz Batmana in led svetilkami, ki menjujejo barve, navduši mnoge.


Seveda je najlažje izbrati tako, da vprašate vaše nadobudneže, kateri model jim je najbolj všeč. Če gre za darilo to seveda ne bo mogoče, takrat se držite zgoraj opisanih smernic, ne boste zgrešili.


Autor: Antonija Jerbić