Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Hovershoes

12. december 2018 09.00.00 CET

Kaj pravš o hoverboardu, ki ti ponuja veliko več adrenalina in več gibov, kot jih lahko narediš s katerekoli drugimi triki? Pa sploh ne zveni slabo, kajne? Predstavlamo Hovershoes, dvokolesni adrenalin, ki vam ponuja dodatno prilagodljivost za najboljše poteze in trike. S hovershoes lahko čez noč postanete zvezda youtuba, ki ga gleda na milijone ljudi, vse to zaradi neštetih ustvarjalnih gibov in trikov, ki jih lahko naredite in zabeležite.


Xplorer Hovershoes ima motor 250 W, kar je dovolj za hitrost 12 km / h. Z enim polnjenjem lahko greste do 10 km in ker polnjenje traja le 2 uri, jih boste lahko hitro napolnili in jih pripravili za nove trike.


Z edinstvenimi, posebej zasnovanimi Hovershoes z vrhunskim sistemom ravnotežja, boste postali legenda na plesni sceni in najbolj zaželen gost vseh zabav. Najboljši del zgodbe? Izjemno enostavno jih je prenašati, zato jih lahko nosite kamorkoli greste.


Kaj torej čakaš? Napolniti morate samo baterije, si nadeti svoje Hovershoes in se prepustiti novi avanturi. Kdo je z nami?