Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Preizkusili smo nove Hovershoes Dancer

21. december 2018 09.25.13 CET

Wooooooooow! Ja, takšna je bila prva reakcija vseh, ki so preizkusili nove Hovershoes Dancer. Hovershoes smo prvič predstavili na sejmu InfoGamer v Zagrebu, kjer so vsi dobesedno ponoreli.


Kaj so pravzaprav Hovershoes? Mi jim radi rečemo adrenalinska zabava na dveh kolesih. Sodobna verzija hoverboarda, ki je še vedno popularen. Z hovershoes zlahka postaneš nova zvezda Youtube scene in nekdo, ki ga spremljajo milijoni po spletu. Z močnim 250W motorjem lahko dosežeš hitrost do 12 km/h. Z enim polnjenjem pa lahko prevoziš do 10 km. Glede na to, da polnjenje traja le 2 uri, se boš lahko hitro znova pripravil za nove trike.


Ko se prepričamo, da so baterije polne, stopimo na sedaj ta ljubek izdelek vseh Xplorerjev, Hovershoes. Ok, moramo priznati, v začetku nam ne gre najbolje od nog. Da ulovimo ravnotežje je trajalo nekaj časa, vendar že po 30 minutah je vsakdo lahko že profesionalec. Kar nam je najbolj všeč je to, da smo lahko z njimi izvajali več kot milijon različnih gibov. Po uri zabave smo sklenili meje zabave še prestaviti in smo se šli nagradno tekmovanje za najboljšo izpeljano potezo.


Prav zares, Hovershoes Dancer so polne razburljivosti in avantur. Tudi takrat, ko se zgodi majhna nesigurnost, se ne obremenjuj, pri vožnji se ne prestraši saj so dovolj varne in imajo odličen ravnotežnostni sistem, ki te naredi legendo plesne scene. Verjemi z Hovershoes postaneš najbolj zaželen gost vseh zabav.