Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Hovershoes vs. hoverboard

14. december 2018 12.28.02 CET

O hoverboardih danes že ptički čivkajo na vejah. Kdo ve, morda so ga nekatere že preizkusile. Od najmlajših generacij do tistih starejših, ki so vnukim podarjali super popularen hoverboard, vsi so že slišali o njem. Je naprava za uravnoteženje, katere gibanje je odvisno od premikanja teže uporabnika hoverboarda.


Glavna razlika med hoverboard in hovershoes je, da je hoverboard sestavljen iz dveh koles, povezanih z gredjo, Hovershoes pa te gredi nima, zato je gibanje različno.


Hovershoes v primerjavi s hoverboard omogočajo veliko več različnih trikov in gibanj. Zato boste doživeli veliko več razburjenja in priložnosti za snemanje razburljivih video posnetkov. Po drugi strani pa za tiste, ki se ne počutijo preveč samozavestno, se odločite raje za nove modele hoverboarda City. Brez skrbi, tudi hoverboard je lahko dovolj vznemerljiv, ko ga priključite na aplikacijo Xplorer, saj boste lahko poslušali svojo najljubšo glasbo, spremljali vožnjo in prilagodili vozne lastnosti.


To je to, teoretični del, tako za hoverboard kot hovershoes. Čas je, da poizkusite tudi v praksi in ugotovite, kaj je najbolje za vas. Eno je zagotovo, kakorkoli se odločite, z Xplorerjem ne boste naredili napake.