Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Kdo se igra z AR konzolami?

14. januar 2019 08.55.01 CET

Ko prvič vidite AR konzolo, menite, da so AR konzole namenjene samo za otroško igro. Vendar pa so izkušnje s sejmov, ki smo jih opravili, pokazale, kako starejši uživajo v novi razsežnosti zabave. Imeli smo primere, ko so odrasli prišli kupiti konzolo izključno zase, seveda jih popolnoma podpiramo. Med igranjem s konzolami v pisarni smo se odlično zabavali, organizirali smo tekmovanje med nami. In ja, tukaj govorimo o odraslih, starih 20-50 let. Zdi se, da so AR konzole zabavne za vse generacije.


Najmlajši seveda najbolj uživajo. Najboljši del zgodbe s konzolami Xplorer AR je, da z eno konzolo dobite neskončno zabavo. To ni samo ena igra, ki jo lahko igrate. Ko prenesete aplikacijo Super AR ali AR Gun, odvisno od konzole, ki jo imate, lahko uživate v več kot 20 različnih igrah. Poleg tega so igre tako različne, da lahko uničite vse sovražnike v naravi, ubijete zombija, ki se je zaletel v vašo realnost, ali pa lahko pobirate sadje, tako da pridobite točke.


Zakaj so AR konzole tako posebne? Dejstvo je, da otroci vedno več časa preživijo na pametnih telefonih in sedijo na kavču. Kar AR konzole omogočajo, je več gibanja za otroke in učenje skozi igro. Otroci razvijajo tudi svoje motorične sposobnosti in se med zabavo učijo novega. Za konzole AR lahko rečemo, da so zabavne ne samo za vso družino, temveč tudi za sodelavce in ekipo. Poskusite še danes!