Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Božično novoletno darilo - top 3 predlogi

20. december 2018 11.10.12 CET

Pred nami je Božično novoletna mrzlica in čas ko delamo kaj? Tako je. Kupujemo zelo veliko daril za naše najdražje. Vsako leto je težje izbrati, kaj komu kupiti. Kapo, šal, rokavice,…? Ali zopet neki dragi parfum, kot prejšnje leto. Pozabi na ta dolgočasna darila in bodi to leto kreativen. Spodaj smo napisali naše top 3 predloge za izvrstno darilo, tvoji najdražji pa te bodo oboževali.


1. Xplorer AR konzole


Kakšen božič bi bil brez odličnih iger? In kar je najboljše, ne samo za otroke. Po tem, kar smo videli na sejmu InfoGamer, so odrasli prav tako obnoreli za našim AR konzolam. So idealno darilo, saj so izjemno cenovno ugodni in vas z enim klikom popeljejo v svet nepopisno dobre zabave. Poleti v novo avanturo v novem letu in podari sebi ali drugemu eno od naših AR konzol ali pa vse hkrati v paketu! Crossfire, Xcalibur, Blaster ali Proton? Ah, daj vse!


2. Xplorer zložljivo električno kolo Mini


Zakaj čakati za nabavo novega e-kolesa na poletje, ko pa lahko izkoristiš božično-novoletne praznike in podariš sebi ali nekomu za katerega ti je mar, Xplorer zložljivo električno kolo Mini? To zložljivo e-kolo bo odlična rešitev za nove avanture v novem letu. Kaj pa je najboljše od vsega? Mini zložljivo električno kolo je izredno lahko in enostavno za prevoz tako, da se ga lahko vzame s sabo kakorkoli želiš. Odlično se obnese v mestni vožnji, pa tudi v naravi se dobro znajde.


3. Xplorer Cherokee električni skiro


Bodimo realni, na cestah je vse več električnih skirojev. Zakaj? Ker vsi spoznavajo prednosti alternativnega prevoza v primerjavi z avtomobilom. Glede na to, da je Cherokee električni skiro zložljiv, ga lahko lepo zaviješ, kot najboljše darilo doslej pa še enostavno ga lahko nosiš. Ne čakaj več, podari nekomu najboljšo rešitev za mestni prevoz v novem letu.