Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Uporaba in vzdrževanje hoverboarda

18. januar 2019 11.59.38 CET

Pred kratkim smo izdali novo generacijo City hoverboard modelov, ki jih lahko povežete z Bluetoothom na vaš pametni telefon. Z aplikacijo Xplorer City lahko tudi spremljate informacije o vožnji ali poslušate svojo najljubšo glasbo. Današnji blog je namenjen vzdrževanju hoverboarda, saj smo imeli veliko vprašanj o uporabi hoverboarda in kako ga vzdrževati.


Vzdrževanje


Izogibajte se vožnji po neravnih terenih z modeli hoverboard, ki niso za offroad. S tem boste preprečili poškodbe motorja in plastike. Izogibajte se vožnji v dežju ali po lužah, ker je to še vedno elektronika, ki jo lahko poškoduje voda. Ne puščajte hoverboarda na močnem soncu in ekstremnih temperaturah. Baterija hoverboarda je občutljiva na zelo visoke in nizke temperature in lahko povzroči padec zmogljivosti baterije. Po vsakem zagonu očistite hoverboard nečistoč in preverite, ali je polnilni priključek čist in suh.


Baterija


Kot vsaka druga baterija, če ne skrbite za baterijo, ne bo delovala, kot bi morala. Baterije ne polnite do 100%, če ne boste uporabljali hoverboard za naslednjih 1-2 dni. Če ga popolnoma napolnite in ne uporabljate hoverboard, bo trajno izgubljena zmogljivost baterije. Baterije ne izpraznite pod 15%, ker bo pretirano odvajanje povzročilo tudi izgubo kapacitete. Baterije ne izpostavljajte ekstremnim temperaturam (<5 ° C;> 50 ° C)


Kalibracija


Za vse modele hoverboardov je običajno, da se po določenem času počutite, da je ena stran hoverboarda močnejša od druge. To je normalno, ni vam treba skrbeti, saj so senzorji hoverboarda občutljivi, zato jih morate sčasoma prilagoditi. Rešitev za to je zelo preprosta, to je "poravnava" ali umerjanje. Sam postopek umerjanja je zelo preprost in priporočamo, da to storite šele, ko opazite, da se vaš hoverboard zažene "čudno" obnašati ali če opazite eno od zgornjih indikacij. Koraki za umerjanje hoverboarda so:


1. Postavite hoverboard na ravno površino.

2. Poravnajte obe strani (uporabite zgornji in spodnji plastični spoj kot referenco).

3. Vklopite hoverboard v načinu umerjanja: pritisnite in držite gumb za vklop 5 sekund, dokler ne začnejo utripati vse luči na hoverbordu.

4. Plošče hoverboard poravnajte popolnoma vodoravno.

5. Ne uporabljajte hoverboarda, dokler se ne izključi sam.