Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Vadba z IE 500, eliptičnim trenažerjem

15. februar 2019 08.56.55 CET

Xplorer IE 500 je profesionalni eliptični trener, ki je namenjen za komercialno uporabo, zahvaljujoč kakovosti gradnje in dolgoživosti skrbno izbranih materialov.


Ta eliptični trener popolnoma simulira naravne premike telesa med vožnjo, zahvaljujoč posebni zasnovi s tračnicami in valji, ki zagotavljajo linearne korake. V primerjavi z drugimi eliptičnimi trenerji gibi rok in nog popolnoma ustrezajo naravnim gibanjem, ki so pomembni za aktivacijo mišic.


Ena zelo pomembna značilnost eliptičnih trenerjev je njihov vpliv na sklepe in vezi. Znano je, da so skoraj vsi tekači doživeli težave s koleni ali vezmi v petah zaradi ponavljajočih se udarcev med tekom. Eliptični trener popolnoma odpravi to težavo, ker so vaša stopala na ploščadi med celotno vadbo je vpliv na sklepe in vezi zelo nizek, kar je idealno za starejše in tiste, ki imajo podobne težave.


Ta naprava ima 15 (HRC, fat burn, HIT, hill, country ...) načinov, ki jih je mogoče popolnoma programirati. Vseh 15 načinov je mogoče konfigurirati glede na zahteve uporabnika in vsak uporabnik lahko vnese svojo težo, višino in druge parametre, da zagotovi pravilne ciljne cone in vrednosti kalorij. Sistem za nadzor upora uporablja magnetno indukcijo, ki zagotavlja do 450 W zavorne moči (čeprav specifikacija kaže 300W). Velik vztrajnik 14 kg se uporablja za nemoteno delovanje.


IE 500 je združljiv z aplikacijo iConsole +, ki dodaja zabavo rednim treningom. Aplikacija iConsole + se uporablja za simuliranje teka na realnih terenih z uporabo podatkov Google StreetView in podatkov o nagibu terena. Ko izberete svojo pot, se na zaslonu pametnega telefona / tablice prikaže pot iz Google Street View (ta aplikacija je odlična za hotele, tako da lahko gostje tekajo okoli kraja, kjer bivajo in raziskujejo svojo okolico med treningom).


Stroj proizvaja lastno elektriko in deluje sam, tako da ni potrebe po priklopu na električno omrežje.