Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Vaje za poletno sezono

09. maj 2018 16.14.31 CEST

Poletje je pred vrati, vi pa še niste pripravljeni za sezono kopalk? S pomočjo naslednjih namigov vam pomagamo, da boste pripravljeni.



Za izgubo odvečnih kilogramov in oblikovaje telesa se je potrebno držati dveh zelo pomembnih stvari:


Prehrana

Zdrava in uravnotežena prehrana je ključna za pridobitev in vzdrževanje fit linije. Telovadite le uro na dan, pomembno pa je kaj delate prej in po tem.

- Zmanjšate vnos maščob in ogljikovih hidratov, jejte več zelenjave in hrano bogato z proteini.

- Zmanjšajte vnos kalorij (poskušajte se omejiti pod 2000 kalorij dnevno)

- Povečajte število obrokov in zmanjšajte količine. Idealno je 5 obrokov dnevno za maksimalno absorpcijo hranljivih snovi.

- Vadite vsaj uro in pol po obroku.


Vadba

- Če se želite znebiti kilogramov, je za vas kardio trening. Kardio trening bi moral trajati med 20 in 40 minutami pri visoki intenzivnosti (opazili boste boljše rezultate, če boste zmanjšali vnos ogljikovih hidratov). Kot najučinkovitejši kardio trening priporočamo eliptični trenažer, ker simultano aktivira vse mišice in pospešeno porabo kalorij.

- Po kardio treningu se osredotočite na del telesa, ki ga želite okrepiti. Za poletno sezono je to v glavnem trebuh in zadnjica.

• Za trening trebuha priporočam aplikacijo Six Pack in 30 days (v 30 dneh zelo verjetno ne boste dobili sixpack, boste pa opazili zelo pozitivne rezultate, če se držite plana treningov)

• Za trening za zadnjico priporočam aplikacijo 30 Day Butt Challenge (v 30 dneh lahko pričakujete ob pravilni prehrani, zelo dobre rezultate)


Za poletje ni nikoli prepozno, že v 30 dneh lahko pričakujete rezultate :-)


Autor: Martin Matešić