Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Vaje za trodnice

29. junij 2018 15.04.06 CEST

Nosečnost je za vami in vaš malček je z vami. Sedaj pride čas, da se posvetite sebi in svojemu telesu in da boste ena od tistih fit mamic, ki tudi po porodu fantastično zgledajo.



Ker je malček zagotovo prvih nekaj mesecev zelo povezan z vašim odhodom v fitnes, se mladim mamicam to zdi kot misija nemogoče. V teh primerih se za ustvarjanje super telesa zaslužne naprave za vadbo. Prinašajo številne prednosti, najpomembnejša pa ta, da se za vadbo ni potrebno ločiti od otroka. Brez težav lahko vadite, ko otrok spi, ko se prebudi pa vedno lahko napravite pavzo in se posvetite malčku.


Ena od boljših hišnih vadbenih naprav je orbitrek. Vadba na orbitreku je podobna naravnemu gibanju telesa, kar pozitivno vpliva na obremenitve sklepov, še posebno kolen in hrbtenice. Zato lahko vadite brez skrbi, da bi se poškodovali. Orbitrek samo pri eni vaji aktivira vse velike mišične skupine, z redno vadbo pa boste utrdili trup, zadnjico, noge in roke.

Prav tako se z redno vadbo poboljša splošno stanje telesa in bistveno zmanjša možnost nastanka bolezni krvožilnega sistema, dijabetesa, hipertenzije, debelosti, osteoporoze in mnogih grugih bolezni, ki nas vse bolj oblegajo.


Idealna naprava za mamice bi bila Xplorer Champion, orbitrek, ki je primeren za mamice, ki nekaj mesecev po porodu začnejo z vadbo. Tudi po nekajletni vadbi na Championu vam ne bo presedalo saj ima 12 kg vztrajnik in računalniško nastavljiv odpor, celo za 32 stopenj.

To je povsem dovolj za lahkotni trening, zadovoljilo pa bo tudi vadbenike željne naporne vadbe, kot je HIT trening, Tabata protokol in podobno. Champion ima prav tako veliki 5,5 palični Lcd zaslon, ki prikazuje hitrost, kalorije, pulz, RPM, oddaljenost in čas. S temi podatki lahko spremljate svoj napredek ter opazovati, kako se z redno vadbo vaše telo spreminja in izboljšuje zdravje. Champion orbitrek je kompatibilen z iConsole aplikacijo, ki nudi povsem novo dimenzijo vadbe.

Poleg vseh prednosti za vaše zdravje, redno vadbeno aktivna mamica postaja fit in dinamična, ki lahko svojem malčku ponudi vse najboljše. Prav tako dajete dober zgled svojim otrokom, da je telovadba in vzdrževanje zdravega telesa sestavni del vsakdana.


Autor: Antonija Jerbić